Botafogo RJ vs Atletico GO – 19. apr.

Fodbold Serie A
Botafogo RJ
Atletico GO
19. apr.
03:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

19. apr.
03:30
Over 2.5 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Begge lagde fra land med et nederlag men i høj intense kampe med masser af chancer. Særligt Botafogo skal jagte tre point.
  • Atletico GO kommer defensivt svækket til kampen. Tre startende forsvarer er nye fravær.
  • Botafogo har fortsat første sejr til gode under Artur Jorge. Tidlige dage men presset stiger.

| Sidst opdateret:


Analyse

Botafogo og Atletico GO tabte begge med ét mål senest. Atletico 1-2 til Flamengo og Botafogo med 3-2 til Gremio. Begge kamp bød på flere store chancer og kunne have fået et andet udfald med lidt medvind til taberne. Botafogo er inde i en mindre god periode. Tre nederlag i træk under den tidligere Braga træner, Artur Jorge’s ledelse. To i Copa Libertadores og debut’en i Serie A. Det lægger et pres på ham og holdet. Selvom det stadig er tidligt inde i ansættelsen, har Botafogo for vane at fyre trænere for mindre end de fleste. Botafogo kan dog glæde sig over at alle offensive stamspillere er fit for fight her og mon ikke de er tændte på første sejr under Jorge’s ledelse.

Atletico GO er tilbage i det fineste selskab efter blot én sæson i Serie B og på bagkant af endnu en Goiano titel. Sæson debut’en blev en hektisk affære med tre mål, tre røde kort og et spil som bølgede frem og tilbage. På en god dag og med ét rødt kort mindre, kunne Atletico have fået point mod Flamengo. Den kamp giver offensivt optimisme omkring oprykkerne men de må nu se bort fra træner Ventura samt de tre faste forsvarer Alix, Martins & Maguinho. Alle er nye fravær.

Det ligner på forhånd en kamp mellem et godt hjemme hold som skal jagte tre point mod et offensivt indstillet men defensivt svækket udehold, der intet har at tabe her. Fine chancer for 3+ mål.  

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar