Bosnien-Hercegovina vs Ukraine – 21. mar. 20:45

Fodbold EM
Bosnien-Hercegovina
Ukraine
21. mar.
20:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

21. mar.
20:45
Ukraine vinder
Vundet +4,80

Units

4/10
Ukraine vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Bosnien spiller sjældendt uafgjorte kampe. Således har man ikke spillet en eneste kamp uafgjort i de seneste tretten landskampe. Derudover har de tre seneste kampe vist, at man har alvorlige udfordringer defensivt, hvor hele elleve mål er indkasseret.
  • Ukraine har simpelthen mere kvalitet på holdet end Bosnien, hvilket understøtter dagens spilforslag omkring en udesejr. Foruden Premier League spillere som Illya Zabarnyi fra Bournemouth, Vitaliy Mykolenko fra Everton, Oleksandr Zinchenko fra Arsenal og Mykhaylo Mudryk fra Chelsea, så har man også sine to farlige angribere Roman Yaremchuk og Artem Dovbyk fra den bedste spanske liga hos Valencia og Girona.
  • Ukraine vandt det seneste indbyrdes mod Bosnien netop på udebane med 0-2 tilbage i november 2021 i forbindelse med VM kvalifikationskampene. En gentagelse synes jeg meget ligger i kortene.

| Sidst opdateret:

Analyse

Torsdag er der endelig kvalifikationskampe til det kommende EM til sommer, hvor Bosnien & Herzegovina og Ukraine mødes i et afgørende semi finale opgør. Vinderen af dette opgør skal møde enten Israel eller Island i en finalekamp om kvalifikationen. Holdene spiller om en plads i Gruppe E, som indeholder Belgien, Slovakiet og Rumænien.

Bosnien & Herzegovina havde en temmelig skuffende EM kvalifikationsgruppe, hvor det blev til hele syv nederlag og kun tre sejre i gruppen, som Portugal som bekendt vandt. Holdet har fået endnu en chance for kvalifikation, efter man vandt sin UEFA Nations League gruppe tilbage i slutningen af sidste år foran Skorland og Montenegro. Bosnien & Herzegovina har aldrig tidligere kvalificeret sig til en EM slutrunde.

Ukraine missede akkurat den direkte kvalificering til EM slutrunden i gruppe C, efter man spillede uafgjort i den sidste afgørende kamp mod Italien, som så dermed gik videre på en bedre målforskel end Ukraine. I UEFA Nations League blev det til en andenplads i gruppen. Sergiy Rebrov overtog trænerposten tilbage i juni sidste år og har gjort det rigtig godt med blot et enkelt nederlag i otte kampe. Udover fire sejre i perioden har man formået at spille uafgjort mod stærke hold som netop Italien, men også Tyskland og England.

Holdnyt Bosnien & Herzegovina

Træner Savo Milosevic har ikke de helt store hovedpiner til dagens vigtige opgør. Forsvarsspiller Adrian Leon Barisic, som til dagligt spiller for Basel, er ikke udtaget til truppen grundet en skade. I forsvaret mangler man også Renato Gojkovic, som til dagligt spiller for Orenburg, eftersom han har karantæne efter rødt kort i kvalifikationsgruppen.

Holdnyt Ukraine

Udeholdet er også i en gunstig situation uden de helt store fravær. Eneste spiller fraværende er den rutinerede midtbanespiller Taras Stepanenko, som ikke er udtaget til truppen grundet en skade. Stepanenko spiller normalt for Shakhtar Donetsk.

Spilforslag

Bosnien kommer ind til onsdagens altafgørende kamp mod Ukraine med en lav selvtillid og lav moral efter et par svage resultater i slutningen af sidste år. Således tabte man senest 1-2 til Slovakiet, mens det blev til deciderede afklapsninger med 4-1 mod Luxembourg og 0-5 til Portugal.

Ukraine har gjort bedre figur på det seneste, hvor man eksempelvis slog Nordmakedonien og Malta, mens man som beskrevet spillede uafgjort mod Italien. Selvom jeg tror, at det på mange måder bliver en tæt kamp, så føler jeg mig overbevist om, at Ukraine kommer ud som vinder af kampen.

Der er simpelthen for stor klasseforskel i mine øjne, hvor også hjemmeholdet fremstår som et hold med flere aldrende spillere, såsom superstjernen Edin Džeko, som altså har rundet de 38 år efterhånden. Så selvom Bosnien har hjemmebanefordelen, så føler jeg mig sikker på, at et mere kvalitetsfyldt hold hos Ukraine vil sikre sig den videre deltagelse til finalekampen for EM kvalifikationen. Jeg spiller fire units på en udesejr til Ukraine.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar