Borussia Mönchengladbach vs VfB Stuttgart – 14. jan. 17:30

Fodbold icon
Bundesliga | Bundesliga
Borussia Mönchengladbach vs VfB Stuttgart
Borussia Mönchengladbach +0,5
Tippet til 2.00
Units 4/10
Vundet +4,00
Udgivet 13. jan. 23:05

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Stuttgart med et par betydningsfulde fravær

✅ Topholdet ikke helt så solide på udebane

✅ Gladbach har præsteret til mere, end hvad placeringen antyder

Stuttgart har efter et par sløje sæsoner med bundplaceringer været den helt store åbenbaring. Hoeness tropper har imponeret stort og er placeret som nr. 3 i Bundesligaen tæt forfulgt af RB Leipzig og Borussia Dortmund. Det er såmænd ikke, fordi Stuttgart har overpræsteret voldsomt rent statistisk, men de har fravær til opgøret, der svækker dem markant, og så venter der en halvsvær udebane.

Selvom Gladbach ikke har haft nogen synderligt stærk sæson med en nuværende placering på 12. pladsen, så er Borussia-Park ikke noget nemt sted at gæste. Ganske vist åbnede Gladbach med tre hjemmenederlag på stribe, og det er bl.a. det, man pointmæssigt fortsat lyder under, men disse nederlag kom til Leverkusen, Bayern München og RB Leipzig – de vel nok tre bedste mandskaber i Bundesligaen. Siden da har Gladbach hentet 3 sejre og 2 uafgjorte på hjemmebane, og man scorer ca. 2 i snit på xG. I sidste sæson præsterede Gladbach da også voldsomt flot på hjemmebane med 10-3-4 og en samlet score på 33-18.

Stuttgart har imponeret stort, men de kan rammes på udebane, og man har vaklet en smule med 11-12 i samlet score og 4-0-3 som stats. Det skal nævnes, at man har mødt Leipzig og Bayern på udebane, så modstanden har også været hård, men der er stor forskel på Stuttgart hjemme og ude ift. præstationerne.

Værst for Stuttgart er det dog, at man mangler topscorer Sehrou Guirassy, som er til AFCON med Guinea. Angriberen har scoret imponerende 17 mål i 14 kampe i denne Bundesliga-sæson, og han har nærmest været en enmandshær for sydtyskerne. Det er et enormt betydningsfuldt fravær og med Silas Mvumpa, der også er afsted til AFCON, så mangler man over halvdelen af sæsonens scoringer.

Gladbach har haft en stor udfordring med at holde på føringerne, og det er årsagen til, at de ikke er placeret i toppen, men som en middelvare i denne sæson. Derfor holder jeg mig også fra det rene 1-tal, som ellers også indeholder solid værdi. Jeg synes dog 1X-varianten i asian-udgaven er til en enormt flot pris, når Stuttgart mangler deres bomber, og Gladbach har gavn af den stærke hjemmebane.

Gladbach mangler karantæneramte Maximilian Wöber, mens Ko Itakura er til Asian Cup. Udover Silas og Guirassy mangler Stuttgart også danske Nartey, som er ude med en skade. Midtsopper, Hiroki Ito er fraværende pga. Asian Cup.

Find flere fodboldtips på SpilXperten og få alle detaljer om Bundesligaen her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Borussia Mönchengladbach – VfB Stuttgart Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Borussia Mönchengladbach – VfB Stuttgart

Borussia Mönchengladbach: Skader og karantæner

VfB Stuttgart: Skader og karantæner

Borussia Mönchengladbach – VfB Stuttgart Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar