Borussia Dortmund II vs Saarbrücken

Fodbold 3. Liga
Borussia Dortmund II
Saarbrücken
2. feb.
19:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

2. feb.
19:00
Borussia Dortmund II +0.50 (AH)
Tippet til 1.87*

Units

3/10
Borussia Dortmund II +0.50 (AH) 1.87*

Tip-boosters

  • Dortmund II har vundet syv af ni mulige point i 2024. Blandt andet via sejre mod nr 1 og nr 3 i 3. Bundesligaen.
  • Saarbrucken med ét point for deres to kampe. De kan dog glæde sig over at have spillet sig frem til kvartfinalen i pokalen. Her møder de Gladbach fem dage senere. Ikke utænkeligt at den kamp fylder en smule.
  • Saarbrucken må roterer i forhold til seneste kamp. Her blev to mand udvist og en tredje skadet.

Analyse

Dortmund II er startet flot med syv point fra tre kampe og mere bemærkelsværdigt med sejre mod nr 1 og 2 i Regensburg og Dresden. Dortmund’s andethold består af en god blanding af unge spillere og mere erfarne spillere fra 3. Bundesliga / Regionalliga niveau. Blandt de unge har flere været inde omkring diverse ungdomslandshold og for nogen vedkommende været oppe og snuse til førsteholdet eller allerede har fået debut. De startede sæsonen med kun én sejre i de første fem kampe (deriblandt et 2-0 nederlag til netop Saarbrucken) men har siden da fået point i 14 af 17 ligakampe. Dortmund var seneste uden forsvarene Pudel (rotation) & Bueno (fast) samt offensive Besong (rotation)

Saarbrucken har været relativt anonyme i 3. Bundesligaen. Syv af 22 kampe er vundet og de indtager en placering i ingenmandsland. Der er otte point til nedrykning og ni point playoff pladsen. Pokal turnering er dog en helt anden sag. Her har de slået både Bayern Munchen og Frankfurt ud, hvorfor de nu er i kvartfinalen, hvor de får besøg af Borussia Mönchengladbach fem dage efter denne kamp. Som pokalen har udviklet sig er netop Borussia Mönchengladbach, Leverkusen og Stuttgart de bedste tilbageværende hold. En sejr her og lidt lodtrækningsheld kan de trække et 2. Bundesligahold i semifinalen. Mon ikke pokalen er noget de har i tankerne. Saarbrucken tabte senest 0-2 til Ingolstadt. Her var midtbanemand Neudecker (fast) og angriber Schimdt (rotation) fraværende. De får nu selskab af forsvarene Becker (fast) & Uaferro (fast) samt midtbanemand Rizzuto (fast).

Formkurven er opadgående for Dortmund II der taber få kampe denne sæson. Året er startet for det sidste sluttede og mon ikke stemningen er god i truppen. Saarbrucken har en større kamp i sigten og kan med deres liga placering i menté, tillad sig at nedprioritere denne kamp med henblik på pokal kampen. Om den påvirker trænerens valg må tiden vise men mon ikke spillerne har et halvt øje på næste kamp. Gode chancer for at Dortmund II får point.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

Lübeck vs Borussia Dortmund II
Lübeck

Uafgjort

Borussia Dortmund II

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vinder FC Roskilde vs AB Gladsaxe
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice -1.00 (AH) Nice vs Lorient
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Empoli AH+1.25 Atalanta vs Empoli
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Athletico Paranaense indenfor top 6 Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar