18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Borussia Dortmund-Hoffenheim-27. August 2021 20:30

Units 1/10 Vundet
Borussia Dortmund vs Hoffenheim
Over 3.5 mål
27. august 2021 20:30
Cashpoint
Tippet til 1.87
Udgivet 27. august 2021 07:27
Hvad der engang var et danskeropgør, er nu bare et yderst underholdende Bundesliga opgør. Det har været med blandede takter at Dortmund har åbnet deres sæson, efter d startede med en 0-3 sejr i Pokalen mod Wehen og efterfølgende en 5-2 sejr mod Frankfurt. Herefter er de løbet ind i nederlag til Bayern München og Freiburg.

Specielt defensivt har der været problemer, og det har heller ikke hjulpet at Nico Schulz, Marcel Schmelzer, Dan-Axel Zagadou og Thomas Meunier har været skadet. Nu måtte Mats Hummels også ser ud til at være ude med en skade i igen, hvilket kun svækker defensiven endnu mere.

Hoffenheim har startet deres sæson flot og underholdende. En 0-4 sejr over Augsburg og 2-2 mod Union Berlin. Offensiven har været velsmurt og skabt en masse chancer, noget der også bør kunne lade sig gøre mod et decimeret Dortmund forsvar.

De to trænere har mødt hinanden to gange, de blev begge spillet sidste år da Marco Rose var i Gladbach. I alt faldt der 8 mål over de to kampe, og vi forventer endnu et målrigt opgør.

Borussia Dortmund – Hoffenheim Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 28. august 2021 10:27.

Borussia Dortmund – Hoffenheim Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar