18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Borussia Dortmund-Augsburg-2. October 2021 15:30

Units 2/10 Vundet
Borussia Dortmund vs Augsburg
Augsburg +2.00 (AH)
2. oktober 2021 15:30
Marathonbet
Tippet til 1.88
Udgivet 27. september 2021 09:30
Tyskland, Bundesligaen.
Dortmund er førsteudfordrere til Bayern i Tyskland men må i øjeblikket undvære flere stamspillere. Augsburg kan få gavn af dette, og har god forberedelses tid.

Dortmund har fået fire sejre ud af seks mulige, scoret 17 mål og er med helt i toppen. De gule har dog overpræsteret en smule offensivt da deres xG er på 11.7 men med Haaland på toppen bliver mange svære bolde sparket i mål. Netop Haaland må dortmund dog undvære nu, da han er en af mange fraværende for Dortmund i øjeblikket. Udover bredespillerne må Dortmund se bort fra forsvarene Zagadou & Schmelzer. De er ikke stamspillere og har deres sæson-debut til gode men fraværet betyder Dortmund ikke kan roterer defensivt. Derudover er midtbanespillerne Can, Brandt, Reus, Reyna & Dahoud ude. Alle fem kunne have spillet en rolle i kampen og særligt Dahoud, Reus og Can. Vigtigst af alt er at topscorer Haaland må sidder over med. Med syv mål på fem ligakampe er han deres altoverskyggende offensive profil. Flere af dem sad også ude seneste da Gladbach vandt 1-0 hjemme. Dahoud blev udvist tidligt og det begrænsende Dortmund men deres xG på 0.57 var deres laveste siden sidste kamp i forrige sæson. Med både Haaland, Reus og Reyna ude mangler Dortmund de tre største xG bidragsydere og presset ligger på unge Bellingham's skuldre. Lillebror Hazard kan også hjælpe til.

Augsburg har ikke imponeret indtil videre. Fem point fra seks kampe og nogle store nederlag til Hoffenheim, Leverkusen og Freiburg er deres beskedne høst. Deres underliggende stats er ikke meget bedre, da de har lukket færre mål ind end de burde og fået et par point for meget. De kan dog glæde sig over at have en uge til at forbedrede sig til kampen. Træner Weinzierl ved allerede nu at han må se bort fra midterforsvar Uduokhai og venstreback Iago, midtbanespillerne Morávek og Besse samt angrebs-reserven Finnbogason. Ingen af dem er dog nye fravær, og mon ikke defensiven har første prioritet den kommende uge mens Niederlechner, Vargas & Gregoritsch i front træner omstillinger. Selvom Augsburg har tabt med 2+ tre gange indtil videre, har trods alt stadig et fornuftigt hold.

Dortmund er stor-favoritter og selv med kamp-afgørende fravær har de kvalitet nok til at tage alle tre point. Augsburg har omvendt været under niveau men med en uges forberedelse og Dortmunds fravær i menté, har de ekstra gode chancer for at holde kampen tæt. Dortmund's Bundesliga modstandere er sjældent prissat så højt som Augsburg er her, og man skal tilbage til kampene mod Bielefeld og Mainz (lige da Bo Svensson overtog dem) for at finde en +2 linje prissat højere. Her var flere af de fraværende + Sancho med for Dortmund.

Gode chancer for at Augsburg holder kampen tættere end linjen og oddset indikere.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Borussia Dortmund – Augsburg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Borussia Dortmund
Augsburg
Odds are subject to change. Last updated 2. oktober 2021 15:28.

Borussia Dortmund – Augsburg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar