18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,2
TBP 90,2%
Hitrate 35,2%

Bordeaux-Rennes-26. September 2021 13:00

Units 6/10 Tabt
Bordeaux vs Rennes
Over 2 mål
26. september 2021 13:00
Marathonbet
Tippet til 1.59
Udgivet 23. september 2021 12:46
To forsvar der er til at tale med – især Bordeaux’ der virker ekstremt uorganiseret. Det lugter pænt af mål.

Chancevurdering Over/Præcis/Under 2 mål: 50-28-22.

Bordeaux har tilladt mange chancer og indkasseret 15 mål i syv kampe, senest blev det 3-3 i Montpellier onsdag aften. Forsvarsgeneral Koscielny er ude for tredje kamp i træk, og sekundant Mexer har slet ikke samme organiserings- eller indgrebsevner. Forsvaret står skidt, og folk løber ikke rigtigt med hjem. En del af forklaringen er nok at der er en del sommertilgange. Organisationen så lidt bedre ud i forrige runde mod Saint-Étienne (Bordeaux vandt 1-2 ude), men mod Montpellier blev forsvaret bombarderet tilbage til stenalderen.

Det bør Rennes-offensiven kunne udnytte. Efter en række impotente L1-indsatser (isprængt et interessant 2-2-opgør mod Tottenham i Conference League) blev det onsdag aften 6-0 over Clermont. En billig baggrund, bevares – Clermont startede med et halvt reservehold – men alligevel opmuntrende. Og interessant. Det var nemlig første kamp med Sulemana, Terrier og Laborde i front fra start. En trio der bør få genvalg. Om end fx angriber Guirassy også ville kunne bidrage hvis turnover giver ham en start; han har fysik og hovedspil som Terrier ikke har. Højrefløj Doku er stadig ukampdygtig, men sommertilgang Laborde har stærk kondition; han overlever nok at skulle spille igen søndag.

Rennes startsparede midterforsvarer Badé og højreback Traoré, dvs at de har friske ben, men forsvaret er langt fra dirkefrit. I de tre forrige ligarunder indkasserede Rennes to mål per kamp.

Bordeaux har skadestvivl om midtbanemand Onana der onsdag lagde op til en stor chance og scorede et fabelagtigt langskudsmål før han måtte udgå i pausen. Men selv uden ham er der tale om en dynamisk offensiv der kan flytte bolden hurtigt fremad og true både fra fløjene (inkl den hurtige højre wingback Pembele) og centralt.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Bordeaux – Rennes Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bordeaux
Rennes
Odds are subject to change. Last updated 26. september 2021 13:06.

Bordeaux – Rennes Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

  1. Bemærk: ComeOn har odds 1,63 for Over 2 mål. En systemfejl betyder at tippet bruger odds fra Marathonbet i dette tilfælde.

  2. Rennes har Conference League-opgør næste torsdag, hos hollandske Vitesse. Som jeg er inde på i analysen er der mulighed at køre turnover på frontløber-pladsen hvor Guirassy måske får starttjansen mod Bordeaux i stedet for Terrier.

  3. Bordeaux har netop skrevet kontrakt med den klubløse angriber Niang – hvis kontrakt med netop Rennes udløb denne sommer.

    26-årige Niang har masser af potentiale – hurtig, kropsstærk, teknisk dygtig og et godt spark – og også erfaring (har bl.a. spillet i Milan. Men han er næppe med i søndagens kamp; skal nok først lige genfinde noget kondition og noget form. Han har ikke spillet siden foråret hvor han i fem kampe fik i alt 119 minutter på banen for Al Ahli i Saudi-Arabien – hvortil han var udlejet efter et blegt efterår i Rennes.

Skriv et svar