18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -13,9
TBP 48,6%
Hitrate 16,7%

Bordeaux-Lens-16. May 2021 20:30

Units 4/10 Tabte
Bordeaux vs Lens
Lens vinder
May 16, 2021 20:30
Udgivet May 15, 2021 19:35
Kamp: Bordeaux – Lens
Tip: 2tal
Odds: 2,11
Bookmaker: Cashpoint
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Chancevurdering: 50%. Oprykker Lens har spillet en flot sæson og har chancen for at nå en EL-billet. Nedrykningstruede Bordeaux er også motiveret, men spiller skidt og må undvære nogle vigtige folk.

Ligesom den hurtige venstrefløj Kalu, kreatør Ben Arfa (skuffende forår) og def-midtbanemand Otavio er forsvarsstyrmand Koscielny stadig ukampdygtig, og han (de) får nu selskab af den ligeledes hovedstødsstærke kollega Mexer. En tredje rutineret midterforsvarer, Baysse, kan stadig spille, men han har været sat af i seneste kampe pga dårlig form. Nu må han nok i aktion, og det sandsynligvis med venstreback Benito som makker i midterforsvaret. Dér har Benito spillet (som vikar for Koscielny) i seneste kampe, uden ret meget succes.

Bordeaux vandt ganske vist seneste hjemmekamp med 1-0 over Rennes, men det var drønheldigt. Rennes spillede næsten hele kampen 10 mod 11 (dumt rødt til Nzonzi) og var alligevel spillemæssigt klart overlegen. I seneste weekend var Bordeaux tilbage på nederlagskurs med 3-0-tab i Nantes, og girondinerne har nu tabt seks af seneste syv kampe. Der er to point (og tre hold) ned til playoff-pladsen og fire ned til direkte nedrykning, så med to kampe er der stadig noget give af, men situationen er langt fra ideel.

Den purunge angriber Mara (ikke hurtig, men hovedstødsstærk og opportunistisk) viste et par gode ting mod Rennes (inkl målet) i det der var hans L1-startdebut, og angrebsmakker Hwang kan også være farlig. I mål er erfarne Costil som regel god for nogle stærke redninger. Men midtbanen virker langt fra topformen, og forsvaret er som nævnt fraværsramt.

Lens må også undvære nogle folk: angrebsindskifter Sotoca, højreback-afløser Michelin og venstre-wingback Sylla har karantæne, Sylla for tredje kampdag i træk. Da venstre-wingback-kollega Haidara stadig er skadet, og Michelin, der har vikarieret på venstreback i seneste par kampe, nu må se til fra skammekrogen, må Lens ty til den unge reserve Boura på venstre wingback. Den 20-årige har dog allerede fået syv starter og 12 indskiftninger i denne sæson, så helt uprøvet er han ikke.

Til gengæld meldes angriber Ganogo klar efter at have fået et skrub i seneste weekend.

Efter seks runder i træk uden tab (tre sejre) møder Lens med to nederlag i træk, men det mod rækkens to tophold, PSG og Lille, og oprykkerholdet var uheldigt i begge opgør. Havde fortjent mindst uafgjort i 2-1-tabet i Paris, og i 0-3-lokalderbyet mod Lille kom Lens bagud i 4. minut på et uheldigt (dog korrekt dømt) straffespark i en ret ufarlig situation, og 10 minutter før pausen så Michelin rødt efter to klodsede gule.

Stadig har Lens en chance for at indhente Marseille på femtepladsen; de er a point. Og det fortjener det nordfranske hold faktisk. Sang et Or har vist dynamisk, målsøgende spil hele sæsonen. Bannerførere er den lille kreatør Kakuta og den fremdrivende midtbanemand Fofana, men wingbacks (især Clauss til højre) og tremands-midterforsvaret (især Gradit og Badé) er også gode til at drive bolden fremad. I front er der kvikke angribere som Ganago og Kalimuendo. Målmand Leca er relativt lille, men ikke bange for at gå ud i luftspillet og har lynsnare reaktioner på stregen.

På udebane er Lens 4-4-2 dette forår. I september blev det 2-1 hjemme over Bordeaux der burde have tabt større.


Bordeaux – Lens Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:26.

Bordeaux – Lens Head 2 Head


Skriv et svar