18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -7,6
TBP 95,6%
Hitrate 36,1%

Bordeaux-Lens-12. September 2021 15:00

Units 5/10 Vundet
Bordeaux vs Lens
Lens -0.25 (AH)
12. september 2021 15:00
ComeOn
Tippet til 1.93
Udgivet 2. september 2021 14:49
Lens har en dynamik der kan gøre ondt på Bordeaux der har et usammenspillet hold og et tungt forsvar.

Chancevurdering: 25-29-46. Bemærk: Bet365 har odds 1,97 for Lens -0,25; en teknisk fejl betyder at odds 1,93 fra ComeOn bruges.

Nordfranske Lens er ubesejret. Kun een sejr i fire kampe, men to af de tre uafgjorte var uheldige. Det var 2-2 mod Lorient ikke; her blev Lens straffet for dårlig defensiv organisation. Det bør Bordeaux dog få sværere ved. Vinbyens klub har foretaget en masse udskiftninger i spillertruppen (samt på trænerposten) hen over sommeren, og det har man kunnet se på indsatserne. Blot to point har Bordeaux, og det via to heldige uafgjorte og to fortjente nederlag, seneste 4-0 i Nice.

Lens mangler stadig def-midtbanemand Doucouré, men Bordeaux er også svækket. Midterforsvarer Baysse er stadig ukampdygtig, og højreback Kwateng er nyt fravær pga karantæne. Fire helt nytilkomne spillere kan få debut, men sammenspillet er næppe i top: midterforsvarer Gabrielsen, fløje Ellis og Dilrosun, samt def-midtbanemand Onana.

Bordeaux – Lens Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 12. september 2021 14:59.

Bordeaux – Lens Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

4 kommentarer

  1. Lens har i øvrigt en ekstra angriber at gøre godt med her: Det kvikke PSG-talent Kalimuendo. Han var udlejet til Lens i sidste sæson, og lige før transfervinduet lukkede forleden, lykkedes det altså at gentage lejemålet.

  2. Bordeaux ser ud til at have midtbanemand Lacoux tilbage efter skade. Spørgsmålet er dog om han – ude siden midtjuli – er i stand til at starte. Midtbanekollega Sissoko, starter i de første fire runder, er nyt fravær (afløser er nok Adli der blev solgt til Milan, men forbliver i Bordeaux på lejemål). Ude, ud over midterforsvarer Baysse, er fortsat angriber Maja, og nytilkomne Elis (fløj) er også ukampdygtig.

  3. Bordeaux også uden venstreback Mensah samt offensivindskifter Kalu.

  4. Lens må undvære angriber Ganago, men har gode afløsere. PSG-ejede Kalimuendo (hurtig) er ankommet på ny lejeaftale (var der også i sidste sæson), og sommertilgang Said (driblestærk) er også klar (efter skade). En tredje mulighed er den lille tekniker Jean.

Skriv et svar