18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 94,3%
Hitrate 35,6%

Bordeaux-Clermont Foot-8. August 2021 15:00

Units 5/10 Vundet
Bordeaux vs Clermont Foot
Clermont Foot +0.50 (AH)
8. august 2021 15:00
bet365
Tippet til 1.82
Udgivet 2. august 2021 08:31
Oprykker Clermont går ind til tilværelsen i den bedste række med trupstamme intakt og optimisme efter god sommer; sejre over to L1-klubber. Bordeaux har fået stærk ejer og spændende træner efter økonomiske problemer, men truppen er svækket af salg, skader og karantæne.

Chancevurdering: 44-30-26

Bordeaux sluttede sommerens træningskampe med 1-1 mod oprykker Troyes og 1-1 mod Lorient. Tung indsats i seneste opgør, om end sen udligning 10 mod 11, men mere end indsatsen (træningskampe fortæller ikke alverden) synes jeg det bekymrer at midterforsvarer Mexes nu har karantæne. Pladskonkurrent Baysse er nemlig knæskadet, og spørgsmålet er hvem styrmand Koscielny så skal være makker med.

Bordeaux har desuden sagt farvel til diverse spillere. Væk er den stærke højreback Sabaly og den snu offensivmand De Préville, og def-midtbanemand Basic skulle også være på vej (med salg for øje er han blevet brugt meget lidt i træningskampene). Tre stamspillere. Desuden den hyppigt brugte venstreback-afløser Poundjé. Dertil kommer def-midtbanemand Seri og kreatør Ben Arfa. De to havde en skidt 20/21-sæson, og de sluttede den begge på bænken, men det er meget rutine der mistes. Tilbage er vendt to lejesvende, defmidtbanemand Pardo og angriber Maja, og købt er et midtbanetalent fra Mali, men truppen ser svækket ud.

Det ændrer sig nok, for dygtige Lopez (ex-Lille) har overtaget klubben og har hyret Schweiz-landstræner Petkovic. Men det kan tage tid at få projektet til at rulle – og Petkovic er altså kun lige kommet til; han har ikke engang haft en uge til at akklimatisere sig i vinbyen.

Det har Sydkorea-angriber Hwang heller ikke. Han blev Bordeaux-topscorer i sidste sæson, men var med til OL i Japan indtil 31. juli. Han når nok tilbage før Clermont-kampen, men har ikke været med i sommerens træningskampe (eller træning) og kan blive sparet efter OL- og rejse-anstrengelserne.

Clermont ved godt at træningskampe ikke kan bruges til alverden; forrige sommer (dvs før den succesrige oprykningssæson i L2) tabte klubben 0-4 i sidste træningsopgør før første ligarunde i 20/21. Men denne sommers ubesejrede status, senest sejre over L1-klubberne Saint-Étienne og Nantes, luner alligevel.
De bekræfter nemlig at sidste sæsons oprykningstrup er slagkraftig. Et par spillere er kommet til for at styrke bredden, men stammen består, og der er talt om et L1-uerfarent, men sammenspillet hold. Det bliver nok til en placering i den tunge ende, inkl nedrykningskamp, men Clermont kan nok godt tage nogle point, især her i sæsonstarten hvor mange af de andre hold ikke kører for 100% endnu.

Diverse klubber er ude med snøren efter L2-topscorer Bayo, men Clermont vil meget nødigt af med ham. Har således sagt nej tak til et 6 mio euro-tilbud fra netop Bordeaux. Efter at have været med i de forrige træningskampe blev han sparet mod Nantes, nok pga alt transfer-ståhejet, men han ventes med her. Alt kan naturligvis ske, også et skifte til Bordeaux, men det virker usandsynligt.

Clermont mangler stadig defensiv-midtbanemand Magnin, siden midt-april, men holdet har klaret sig nydeligt uden ham.

Bordeaux – Clermont Foot Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bordeaux
Clermont Foot
Odds are subject to change. Last updated 8. august 2021 15:05.

Bordeaux – Clermont Foot Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Irriterende. Bordeaux-midterforsvarer Mexer blev udvist i seneste træningskamp og burde derfor (ifølge reglerne der siger at træningskampe tæller som officielle kampe) have karantæne nu. Men træningskampens dommer glemte at indberette udvisningen, så Mexer kan altså spille mod Clermont.

    Til gengæld er der skadestvivl om tre Bordeaux-folk inkl angriber Maja.

  2. Men Clermont har også tvivl om et par spillere: venstreback Nsimba og højreback Zedadka.

Skriv et svar