Bologna vs Fiorentina – 14. feb. 19:00

Fodbold Serie A
Bologna
Fiorentina
14. feb.
19:00
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

14. feb.
19:00
Over 2.5 mål
Tippet til 2.31*
Tabt -5,00

Units

5/10
Over 2.5 mål 2.31*

Tip-boosters

  • Bologna har scoret otte mål i de to seneste kampe, mens Fiorentina scorede hele fem mål i deres seneste kamp. Jeg synes det lugter langt væk af mål i dagens opgør mellem de to hold, som forventes at have en offensiv indstilling til kampen.
  • Fem ud af de seneste seks indbyrdes opgør i ligaen har alle budt på over 2.5 mål.
  • Bologna er det stærkeste hold på hjemmebane i hele ligaen og er normalt garant for flere mål. Bologna har et gennemsnit på 1.83 scorede mål på hjemmebane i sæsonen.

Analyse

Interessant opgør onsdag aften i Italien mellem Bologna og Fiorentina, som begge kæmper om en placering blandt Champions League pladserne. Bologna er placeret som nummer fem i ligaen, mens Fiorentina i øjeblikket er placeret som nummer syv.

Bologna vil have en høj moral til opgøret, efter to solide sejre på det seneste. Forud for dette havde formkurven ellers set et mindre dyk med to nederlag og en uafgjort kamp. Med en sejr over Fiorentina vil Bologna kunne være med samme antal point, som Atalanta på fjerdepladsen.

Fiorentina har også haft set et dyk i formkurven på det seneste, hvor man har tabt hele tre kampe ud af de seneste fem, mens man har spillet en enkelt uafgjort. Den negative spiral blev brudt i weekenden med en fornem storsejr på 5-1 over Frosinone.

Holdnyt Bologna

Træner Thiago Motta har en stor set fuldstændig skadesfri trup, hvor Adama Sousmaoro er den eneste spiller, som er fraværende. Den schweiziske midtbanespiller Michel Aebischer er også tilbage i truppen efter at have afsonet sin en dags karantæne, men man kunne forestille sig, at Motta ikke vil ændre på den opstilling, som har opnået så stærke resultater i de to seneste kampe.

Holdnyt Fiorentina

Træner Vincenzo Italiano er også uden de helt store bekymringer til dagens opgør. Eneste spillere på skadeslisten er den brasilianske forsvarsspiller Dodo og Gaetano Castrovilli. Derudover må man antage, at angrebsspilleren Christian Kouama fra Elfenbenskysten endnu ikke er klar efter finalesejren i Africa Cup of Nations.

Den italienske forsvarsspiller Luca Ranieri er tilgængelig igen, efter at have afsonet en dags karantæne for gule kort. Han skifter dermed rolle med den argentinske forsvarsspiller Lucas Martínez Quarta, som indleder sin en dages karantæne til opgøret.

Spilforslag

Der er flere interessante spilforslag til opgøret, men jeg finder klart den største værdi i antal mål i kampen. Markedet vurderer i mine øjne ganske fejlagtigt, at vi går et temmelig målfattigt opgør i møde. Den beregning tager formentlig udgangspunkt i det faktum, at de to hold mødtes tilbage i begyndelsen af januar i en pokalkamp, som endte med den kedelige score 0-0.

Jeg tror vi kommer til at se en helt anden kamp i dag, hvor begge hold vil spille meget offentsivt i forsøget på at hente alle tre point. Fiorentina var som bekendt flyvende i den seneste kamp mod Frosinone med hele fem scoringer. Fiorentina har flere målfarlige spillere som eksempelvis midtbaneprofilen Bonaventura, samt den argentinske duo i form af Gonzales og Beltran, som tilsammen har scoret tolv mål i ligaen.

Bologna har ligeledes spillet yderst målrige kampe på det seneste med 4-0 over Lecce og 4-2 over Sassuolo. Bologna har stærke offensive kvaliteter i både Zirkzee og Orisolini, men også i eksempelvis skotske Ferguson på midtbanen.

Jeg vælger at spille over 2.5 mål i kampen og til fem units, da jeg synes chancevurderingen for dette udfald er højere end normalt.

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vinder Australien U23 vs Jordan U23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar