18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bologna – Verona-13. September 2021 20:45

Units 3/10 Tabt
Bologna vs Verona
Begge hold scorer + over 2.5 mål
13. september 2021 20:45
Marathonbet
Tippet til 1.95
Udgivet 8. september 2021 13:03
Mandag aften tager Bologna hjemme imod Verona i Serie A, et opgør mellem to hold som har langt større styrker i offensiven end defensiven. Der er grobund for et målrigt opgør, for sprækkerne i de to defensiver er til at få øje på.

Hjemmeholdet fra Bologna er et af de mest offensivt orienterede hold i ligaen, og især på hjemmebane. De moser på offensivt, hvor de har mange dygtige spillere med målnæse, såsom Orsolino, Sansone, Barrow, Arnautovic og Soriano.

I Bolognas 19 hjemmekampe i sidste sæson blev der scoret ikke mindre end 66 mål – 33 til dem selv og 33 til modstanderne, et snit på 3.4 mål pr. kamp. Sæsonens første hjemmekamp startede ud i samme stil, da Bologna vandt med 3-2 over oprykkerne fra Salernitana. Den kamp er et godt billede på hjemmeholdets styrker og svagheder, for de sad fuldkommen på løjerne, men de er bare ekstremt sårbare i defensiven. I den kamp tillod de Salernitana to mål på trods af gæsternes boldbesiddelse på sølle 30%. Bologna hentede godt nok en 0-0 med hjem fra seneste kamp mod Atalanta, men spillestilen er altså en anden på udebane mod et af ligaens bedste hold, med det sagt, så skulle der også en del held til at holde buret rent i det opgør.

Verona var flyvende i sidste sæson, hvor de stod uhyre stærkt i defensiven og levede på deres giftige kontraspil. Men det var altså under træner Ivan Juric. Sagen har været en helt anden i denne sæson under den nye træner Di Francesco, som er mere offensivt tænkende. I hans tre seneste klubber Roma, Sampdoria og Cagliari har han ikke haft den store succes, og det skyldes i høj grad de defensive præstationer hans hold har lagt for dagen. Det virker heller ikke til at Di Francesco har styr på defensiven i Verona, som har indkasseret tre mål i begge deres første kampe mod Sassuolo og Inter. Til gengæld har gæsterne vist sig godt frem offensivt i begge kampe, og især mod Sassuolo, hvor de havde et væld af chancer, men alligevel tabte med 2-3. De har giftige og hurtige spillere i front såsom Lasagna, Barak og Simeone – de skal nok få deres chancer mod en hullet og tung Bologna-defensiv.

Nærmest vanen tro, så forventer jeg mig et åbent opgør når Bologna spiller på eget græs. På papiret ligner det et meget tæt opgør, og begge mandskaber vil føle, at de skal have noget med fra opgøret – så der bliver ikke noget med at pakke sig om eget felt. Både Bologna og Verona tænker offensivt, og det er også her de har deres største forcer. Marathonbet har en god pris på dette udfald, ca. 0.10 højere end hos de fleste andre bookmakers. Den får et skud! Seneste opgør mellem de to klubber endte i øvrigt 2-2, forhåbentlig får vi en gentagelse af det resultat.

Bologna – Verona Odds


Bologna – Verona Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar