18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bolivia-Uruguay-24. June 2021 23:00

Units 1/10
Bolivia vs Uruguay
Uruguay -1.50 (AH)
24. juni 2021 23:00
888
Tippet til 1.65
Udgivet 24. juni 2021 09:50
Uruguay og Bolivia skal spille deres anden kamp i Copa America Gruppe B. Begge hold har svært brug for en sejr, hvis de skal videre fra gruppespillet, omend det stadig er muligt for Uruguay med X. Det vil dog bare betyde at der er en stor chance for, at Uruguay skal møde Brasilien i den næste runde, noget de meget gerne vil undgå. Det forventes samtidig også at Colombia vil slutte 2’er, så hvis Uruguay også gerne vil undgå dem, så skal de spille sig op på en 2. Plads.

Bolivia har ikke imponeret i deres to første kampe, som er blevet til to nederlag. Tabte 3-1 til Paraguay i første runde, og blev mildest talt spillet ud af banen. Godt nok fik Bolivia et rødt kort i første halvlegs tillægstid, men 34 afslutninger til Paraguay viser meget godt billedet af kampens forløb. Chile formåede kun at vinde med ét mål over Bolivia, men var ligeledes meget dominerende, og kun en helhjertet indsat af Bolivias keeper, Lampe, holdt dem inde i kampen.

Uruguay skal også have flere offensive muskler at spille på end Chile, med en offensiv, der består af Suarez, Cavani, De Arrascaeta, Vecino og Valverde. De har overstået de to svære kampe mod Argentina og Chile nu, og nu skal der bare sikres en storsejr mod dårlige Bolivia.

Bolivia – Uruguay Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 25. juni 2021 03:19.

Bolivia – Uruguay Head 2 Head


Skriv et svar