Bolivar vs Millonarios – 12. apr.

Fodbold Copa Libertadores
Bolivar
Millonarios
12. apr.
01:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

12. apr.
01:00
Bolivar vinder
Vundet +1,83

Units

3/10
Bolivar vinder 1.61*

Tip-boosters:

  • Bolivar nyder godt af en stærk hjemmebane i La Paz. Højderne er et ugæstfrit miljø for de fleste af modstanderne.
  • Millonarios rejser svækket til Bolivia. Fire stamspillere fraværende, deriblandt anfører Silva.
  • Bolivar har gjort en god figur kontientalt de senere år. Syv af de ti seneste hjemmekampe vundet. Deriblandt mod Palmeiras & Athletico PR sidste år.

| Sidst opdateret:


Analyse

Bolivar lagde fra land med en flot 0-4 sejr ude mod Palestino. De højde vante bolivianer kan også udenfor deres trygge rammer. Bolivar nået sidste sæson kvartfinalen i Copa Libertadores, takket været hjemmesejre mod Athletico PR, Palmeiras, Barcelona & Cerro inden Internacional blev endestationen. Retfærdigvis er det ikke kun hjemmebane fordelen som førte dem dertil men også investeringerne de har lavet de senere år. Særligt i form af de offensive Da Costa, Rodriguez & Savio, som pynter på et hold der tæller 10 bolivianske landsholdsspillere. Masser af international erfaring. Bolivar sparede førsteholdsspillere i weekenden med henblik på denne kamp.

Millonarios åbnede med 1-1 mod Flamengo men har haft et mindre imponerende 2024. Blot fem af 15 ligakampe er vundet og med fire runder tilbage af Apertura, kæmper de for at komme ind i top 8 (tre point efter). Millonarios var også med i Copa Libertadores kvalen sidste sæson efter fem års fravær, dog uden at kvalificerer sig. De fik tilgengæld et Copa Sudamericana gruppespil, som de måtte sige farvel tl efter gruppen. Millonarios er rejst til Bolivia uden midterforsvarene llinas (fast) & Arias (fast) og de to midtbanespillere Silva (fast / anfører) og Vasquez (fast). Midtbanemand Catano (fast / rotation) er rejst med men er tvivlsom.

Bolivar har taget store skridt i den rigtige retning de senere år, og er en realistisk kandidat til andenpladsen i gruppen efter Flamengo. Bolivar nyder godt af de 3600 højde meter som La Paz byder på. Et klima som de færrste gæster bryder sig om. Millonarios fra Bogata er også vant til højder men ikke så højt som La Paz. Gode chancer for at Bolivar tager alle tre point.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar