18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 53,3
TBP 106,0%
Hitrate 45,3%

Bolivar-Ceara-5. May 2021 23:45

Units 3/10 Tabte
Bolivar vs Ceara
Bolivar -1.00 (AH)
May 5, 2021 23:45
Udgivet May 5, 2021 07:19
Kamp: Bolivar-Ceara
Tip: 1 AH-1
Odds: 1.80
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Copa Sudamericana. Bolivar er faste gæster i de Sydamerikanske turneringer mens Ceara sjældent er det. Brasiliensk fodbold er bedre end Boliviansk men gæsterne sparre hele ni mand og kan få det svært i de Bolivianske bjerge.

Bolivar er en storklub i Bolivia, og som følge heraf faste deltagere i Copa Libertadores/Sudamericana. De er som de Bolivianske hold er flest. Klart bedste hjemme i bjergene. Bolivar har spillet 13 hjemmekampe de sidste tre år, som har resulteret i otte sejre, én uafgjort og fire nederlag. Det står i skarp kontrast til de ni nederlag på 13 udekampe. Bolivar forstærkede holdet op til sæsonen. Ind er kommet den tidligere Alaves, Zaragoza & La Coruna træner González mens de er forstærket på spiller fronten med forsvar Carvalho & Ceballos. Midtbanemand Granell samt angriberne Sadiku & Ramos. Alle med erfaring fra Europa (eller Mexico i Ramos tilfælde). Derudover har Bolivar 6-7 mand inde omkring Bolivia’s A-landshold.

Ceara kvalificerede sig til Copa Sudamericana for blot anden gang i klubbens historie (sidst var 2011, hvor de røg ud i kvalen). De kom dog med på yderste mandat og er kun med da Brasilien fik flere pladser end normalt. Ceara spiller som de fleste andre Brasilienske hold mange kampe i øjeblikket. Dette bliver deres fjerde på otte dage og blot 48 timer før de spiller den afgørende Copa Do Nordeste finale, små 5,000km væk fra La Paz. Ceara har på den baggrund valgt at lade hele ni stamspillere blive hjemme og det lader til at blot 3-4 fra deres normale startopstilling er i spil til startopstillingen her.

Dette er blot tredje gruppe kamp og Bolivar og Ceara har derfor stadig alt at spille for. De ligger side om side med fire point for to kampe. Ceara har dog fokus på deres kommende pokal-finale og har derfor valgt at lade flere spillere blive hjemme. Bolivar har hjemme i La Paz. Verdens højst beliggende hjemmebane små 3.7km over havets overflade. Det betyder at luften er tynd, og gør det besværligt for modstanderne at trække vejret. Bolivar er vant til det, og det er den primære årsag til at de er så gode hjemme og ringe ude. Et reservespækket Ceara mandskab får sit at se til ihvertfald.


Bolivar – Ceara Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 6. maj 2021 00:02.

Bolivar – Ceara Head 2 Head


Skriv et svar