18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 48,1
TBP 105,6%
Hitrate 44,9%

Bolivar-Arsenal Sarandi-22. April 2021 23:45

Units 2/10 Tabte
Bolivar vs Arsenal Sarandi
Begge hold scorer: nej
April 22, 2021 23:45
Udgivet April 21, 2021 15:20
Kamp: Bolivar – Arsenal Sarandi
Tip: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,65
Bookmaker: NordicBet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bolivar nyder normalt godt af hjemmebanen i La Paz, hvor gæsterne har det svært med højden og den tynde luft. Arsenal Sarandi spiller sjældent internationalt.

Bolivar har haft et par ugers fri fra deres nationale liga, hvor de nåede fire kampe inden den blev stoppet. De har dog spillet to i Copa Libertadores kvalen, hvor de tabte 4-2 samlet til Junior. Bolivar er faste gæster i Copa Libertadores/Sudamericana, og har derfor den internationale erfaring til at gøre sig gældende i gruppespillet. Bolivar henter dog primært deres point hjemme i La Paz, hvor de spiller de 3600 meters højde. Det har hjulpet dem til at vinde ni af de sidste 14 hjemmekampe og med seks clean sheet til følge. Bolivar forstærkede truppen op til sæsonen med spanierne Granell (tidl Girona) og Guitián (tidl Zaragoza) samt argentineren Ramos (tidl Leon) og albaneren Sadiku (tidl Zurich). Gode spillere at hente til en boliviansk klub. Derudover kan de yderligere glæde sig over at forsvar Luis Felipe Carvalho og midtbanemand Álvaro Rey er blevet deres skader kvit og i spil til kampen.

Arsenal Sarandi er sjældne gæster internationalt. De er med i Copa Sudamericana for første gang siden 2017. De den hjemlige liga går det skidt med blot otte point for ti kampe. Seks af dem er dog vundet i de to sidste men mon ikke fokus er på Copa Sudamericana den resterende den af Liga Profesional Argentina. Argentinerne er nu i La Paz og er ved at vænne sig til omgivelserne. Det forlyder at spillerne lider af kvalme da luften er meget tynd, og klubbens lægestab har give dem viagra til at hjælpe dem. Det kan have sine fordele men at spille 90min under de forhold er nyt og begrænsende for Arsenal Sarandi. Faste forsvar Navas er blevet hjemme grundet Covid-19.

Bolivar henter deres point hjemme og har oftest succes med at begrænse modstanderne offensivt. Arsenal Sarandi kommer virkelig på udebane her og kan få det svært ved noget så simpelt som at trække vejret mens de spiller. Eftersom det er første gruppe kamp skal argentinerne ikke død og pine vinde, og mon ikke defensiven har første prioritet.

Alt i alt gode chancer for at max et af holdene kommer på tavlen.


Bolivar – Arsenal Sarandi Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bolivar
Arsenal Sarandi
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. april 2021 00:17.

Bolivar – Arsenal Sarandi Head 2 Head


2 Kommentarer

  1. Begge hold til ikke at scorer er oppe i 1,85 hos Betfair og Nordicbet nu. Over 2,5 også steget meget.

    Må indrømme at jeg ikke helt forstår stigningen. Ingen nye fravær der retfærdiggøre det og forudsætningerne er de samme.

    Andre må have en anden mening og det kan man kun respektere. Nok bedste ikke at tage den nu.

  2. Edit: Over 2,5 også FALDET meget mente jeg.

Skriv et svar