18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Bolbro G & IF-Esbjerg fB-5. August 2021 18:00

Units 5/10 Tabt
Bolbro G & IF vs Esbjerg fB
Esbjerg fB -5.25 (AH)
5. august 2021 18:00
bet365
Tippet til 1.93
Udgivet 5. august 2021 09:10
Indrømmet. Jeg ved ikke alverden om Bolbro eller de øvrige serie-hold i pokalturneringen, men det har været tydeligt, at der har været enorm niveauforskel på holdene fra de tre øverste række og Serie 1-3 hold, når de har mødtes i denne første runde. Bedst eksemplificeret ved Lyngby 9-0 sejr over Østerbro fra Serie 2 i onsdagens møde, hvor Lyngby havde 38 afslutninger.

Jeg tror en af de store forskelle har været mængden af kampe de seneste sæsoner pga. corona. Seriebolden har af flere omgange ligget stille, hvilket har skabt frafald, men også skabt en del rust hos dem, der spiller på det niveau.

Jeg tror ikke nødvendigvis, at det bliver lige så voldsomt her, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis vi kommer derop i nærheden. Det sejler ganske vist i Esbjerg, hvor adskillige spillere har fået revet deres kontrakt over. Det giver en smal trup, men ikke desto mindre unge sultne spillere, der vil kæmpe for deres plads, men de nyest ankomne også skal spille deres chance, og her er en kamp mod et Serie 2-hold en god chance for de nye Barnsley-lejesvende.

Hyballa vil gerne praktisere et højt og energisk pres, og det bliver gift for et Serie 2-hold, der ikke kan spille sig ud af pres, fordi de ikke får et sekund ro med bolden. Med den stil, Esbjerg vil praktisere, så er det bestemt en, der kan give et højt tempo, hvor niveauforskellen kommer til udtryk, og hvor Bolbro vil blive bombarderet, hvilket også vil give en fysisk udfordring.

Jeg ville sætte linjen 1 – 1,5 højere, og jeg synes, der er klar værdi her.

Bolbro G & IF – Esbjerg fB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bolbro G & IF
Esbjerg fB
Odds are subject to change. Last updated 5. august 2021 11:10.

Bolbro G & IF – Esbjerg fB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar