18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 94,3%
Hitrate 35,6%

Bochum-Mainz 05-21. August 2021 15:30

Units 5/10 Tabt
Bochum vs Mainz 05
Mainz 05 0.00 (AH)
21. august 2021 15:30
ComeOn
Tippet til 1.96
Udgivet 19. august 2021 16:48
Mainz havde et fremragende forår, og i første runde i 21/22 blev det fortjent 1-0 over storklubben Leipzig. Så hvorfor i alverden er Bo Svenssons hold underhund mod en oprykker? Fordi 11 af den danske træners spillere er i corona-karantæne. Men det var de også da Mainz slog Leipzig, så jeg vover pelsen og satser på at de kontrastærke rhinlændere kan udnytte at Bochum gerne vil spildominere. Bemærk desuden: Bochum er også mandefaldsramt.

Chancevurdering: 42-29-39. Bemærk: Bet365 har odds 1,99 for AH0-spillet (en teknisk fejl betyder at dette tip bruger ComeOn med odds 1,96).

Spildominere gjorde Bochum da de to klubber mødtes i pokalen i december sidste år. Den daværende 2BL-klub vandt endda (2-2 og straffekonk) – men det var som bekendt (et par uger) før Svensson overtog trænerposten i på det tidspunkt kriseramte Mainz. Han revolutionerede holdet; gjorde det solidt og kontradygtigt (bl.a. via angrebsstærke wingbacks) og indsamlede så mange point i foråret (klubrekord) at det der ved juletid lignede nedrykning blev til en komfortabel midterplacering.

Hen over sommeren er der sagt farvel til forårets wingbacks, da Costa og Mwene. Men andre er kommet til: Widmer (godt EM for Schweiz) til højre, Aaron til venstre. Aaron var Mainz-mand i forvejen, men var i foråret udlejet til spanske Celta hvor han var fast starter. Begge, og især Aaron, gjorde det godt mod Leipzig i seneste weekend.

Det gjorde hele holdet faktisk. Og det selv om 11 spillere var fraværende pga corona-karantæne, inkl startkandidater som angriberne Onisiwo og Szalai, midtbanefolk Boetius og Kohr, samt forsvarer St. Juste. Blandt dem der trådte i karaktér i fraværet, var midtbanetalenterne Nebel og Tauer, og offensivmand Lee (hentet denne sommer).

Der er en chance for at nogle af de corona-isolerede kan spille lørdag. Ud af de 11, er det nemlig kun tre (inkl Onisiwo) der er i karantæne pga positiv test; de øvrige otte er det fordi de har været tæt på de smittede. Disse otte skal testes fredag aften, og hvis negative kan de forlade isolationen og i princippet indgå i lørdagens trup. Hvis de altså vurderes kampklare.

Men selv hvis ingen – eller blot nogle få – går fra karantæne til trup, så viser Leipzig-kampen at Mainz stadig er slagkraftig. Ud over førnævnte talenter og nytilkommere råder man over 20/21-rygradsfolk som målmand Zentner, forsvarerne Niakhaté og Bell, midtbanemand Barreiro og den hurtige og driblestærke angriber Burkardt.

Og Bochum er skam også svækket. Nye fravær er den dygtige 6’er Tesche (karantæne), midterforsvarer Leitsch og venstrefløj Adjei, og ude er stadig sommertilgangene Löwen (midtbane) og Stafylidis (venstreback).

Ellers to spillere der er brug for, især Löwen nu hvor Tesche mangler. Tesches 6’er-plads overtages nok af Losilla, men dennes plads længere fremme på midtbanen kunne så passende være gået til skudstærke Löwen.

Hvad Adjei angår, kan hans fløjplads udfyldes af Holtmann der er tilbage efter at have misset Wolfsburg pga en skade. Tilbage er også angrebsindskifter Novothny og midtbanereserve Decarli.

Bochum tabte kun 1-0 i Wolfsburg trods 10 mod 11 i 85 minutter. Ulvene burde have scoret flere mål – xG-tallene siger 2,79-0,3 – men det var godt kæmpet af oprykkerklubben. Bochum lagde faktisk et angrebspres på Wolfsburg i anden halvleg. Bagud, ja, men alligevel modigt i undertal.

Men netop dette mod kan give bagslag mod kontrastærke Mainz.

Bochum – Mainz 05 Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bochum
Mainz 05
Odds are subject to change. Last updated 21. august 2021 15:28.

Bochum – Mainz 05 Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Hov, CV skal naturligvis være 32-29-39 :-).

Skriv et svar