18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bochum-Hertha Berlin-12. September 2021 17:30

Units 4/10 Tabt
Bochum vs Hertha Berlin
Bochum 0.00 (AH)
12. september 2021 17:30
bet365
Tippet til 2.11
Udgivet 7. september 2021 16:09
Hertha har fået en grum sæsonstart (0 point), og elendigheden kan meget vel fortsætte for de offensivt svækkede berlinere mod en oprykker der har vist gode takter og virker bedre sammenspillet.

Chancevurdering: 35-30-35. Bemærk at odds 2,11 hos Bet365 ikke er DK-markedets højeste. Det er vist Marathonbets 2,14. (Systemfejl betyder at det er odds 2,11 der bruges her.)

Hertha solgte offensivstjernen Cunha 25. august. Det indbragte 30 mio euro, og lige så fantastisk brasilianeren kunne være, lige så frustrerende var han med sin indædte modvilje mod at arbejde defensivt. Så på sin vis lignede den rutinerede målræv Jovetic (hentet tidligere i august) en nydelig erstatning. Problemet er bare at montenegrineren alt for ofte er skadet. Han udgik i seneste runde mod Bayern og missede Montenegros landskampe. Var ellers udset til at få comeback i den seneste af disse, denne tirsdag, men blev skadet påny under træningen. Det KAN være han bliver klar til kamp søndag, men det virker tvivlsomt.

Dermed må Hertha nok undvære hele sin angrebstrio fra Bayern-kampen. Centreforward Selke er nemlig skadet, og den hurtige højrekant Lukebakio er udlejet til Wolfsburg.

Nye offensivfolk er kommet til, nemlig Hoffenheim-reserve Belfodil og Nice-ditto Maolida. Glimrende spillere, men kampformen er ikke i top, og de er ikke spillet ind endnu. Især ikke Maolida, hentet lige før transfervinduet smækkede i; Belfodil kom til 23/8 og fik en halv time på banen mod Bayern.

Tidligere i transfervinduet kom offensivmand Richter fra Augsburg og midtbanemand Serdar fra Schalke. Glimrende spillere, men indtil videre har de løbet rundt som hovedløse høns på Hertha-mandskabet.

Man skal ikke glemme den polske angriber Piatek der nok er med i truppen og måske endda – pga ovennævnte problemer – er med fra start. Men han har været ude med en skade siden maj, og form samt kondition er nok egentlig højst til en indskiftning.

Bochum (3 point) har også fravær, først og fremmest højreback Gamboa (afløser Bockhorn var elendig i seneste runde; dette dog kort efter at være blevet klar efter en skade; bør være bedre nu). Højrekant Asano er også stadig ude, men han har ikke været savnet. Det har fungeret glimrende med angriber Zoller på højrekanten og den store sommertilgang Polter på centreforward-pladsen. Ude er også stadig midterforsvarer Leitsch samt midtbane-sommertilgang Löwen. Til gengæld får Bochum den vigtige midtbane-balancemand Tesche tilbage fra den karantæne der har holdt ham ude i de seneste to kampe, dvs siden det hæderlige 1-0-nederlag i Wolfsburg der var 11 mod 10 i næsten hele opgøret.

Siden har Bochum vundet særdeles fortjent 2-0 over Mainz og tabt lige så fortjent med 2-1 i Köln (Köln der dog har været sæsonstartens åbenbaring). Det er altså et oprykkerhold der har fået en svingende sæsonstart; har leveret een solid indsats, een flot og een dårlig. Men humlen, for mig at se, er at Bochum virker bedre sammenspillet og mere gejstfuld end Hertha.

Bochum – Hertha Berlin Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bochum
Hertha Berlin
Odds are subject to change. Last updated 12. september 2021 17:25.

Bochum – Hertha Berlin Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Pga fraværene og for at styrke det lækkende forsvar ventes Hertha at skifte system; gå fra fire- til femmandsforsvar.

    Angriber Piatek er fortsat ude. Andre fravær: Jovetic, Selke, Plattenhardt (venstreback), Dardai (midterforsvar), Jarstein (reservemålmand).

Skriv et svar