18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,1
TBP 106,4%
Hitrate 36,4%

Blanka Kata Vas vs Clara Honsinger – 31. October 2021 12:40

Units 1/10 Vundet
Blanka Kata Vas vs Clara Honsinger
Blanka Kata Vas
31. oktober 2021 12:40
Unibet
Tippet til 1.60
Udgivet 29. oktober 2021 20:42
Cykelcross – World Cup i Overijse

Efter tre afdelinger i USA vendte cykelcross-showet tilbage til Belgien i forrige uge i sandløbet i Zonhoven. Her deltog hverken Clara Honsinger eller Blanka Kata Vas, men det gør de denne gang i Overijse.

Clara Honsinger er ovenikøbet først kommet til Europa et par dage forinden World Cuppen, og selvom hun nok skal komme sig over jetlagget, så kan hun stadig være lidt presset af turen, hvorimod Blanka Kata Vas har været i Europa i et længere stykke tid.

Blanka Kata Vas er sportens helt store talent. Den blot 20-årige ungarer er flyvende på tværs af alle discipliner, og senest blev hun nummer tre i Iowa Citys World Cup. I de to øvrige World Cups blev hun nummer seks, og i flere omgange var hun med helt fremme.

Blanka Kata Vas er et større talent end Clara Honsinger. I USA vandt Blanka Kata Vas to af duellerne mod Honsinger, men Honsinger vandt den sidste – men nu er hun ikke længere på hjemmebane, og det kan givetvis koste en lille smule. Alt i alt ser jeg Blanka Kata Vas som en langt bedre rytter.

Spillet står i odds 1,60 hos Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr Green. Jeg vil spille den ned til odds 1,50, og spillet får én unit herfra.

Blanka Kata Vas vs Clara Honsinger – Odds


Blanka Kata Vas vs Clara Honsinger – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar