18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 23,4
TBP 102,3%
Hitrate 45,3%

Blackburn-Swansea-7. August 2021 16:00

Units 6/10 Vundet
Blackburn vs Swansea
Over 2.5 mål
7. august 2021 16:00
888
Tippet til 2.28
Udgivet 6. august 2021 08:11
Markedet ser ud til at følge Swansea-tendensen fra sidste sæson med en solid defensiv, men virker ikke til at tage højde for at der nok kommer en ændring i stil denne sæson.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Swansea har skiftet træner til Russel Martin der er kendt for at ville spille offensivt, tempofyldt og attraktiv fodbold. Sidste sæson var Swansea meget defensivt orienterede, og det virker ikke til at markedet er indstillede på at denne ændring i spillestil kommer til udtryk med det samme.

* Ligesom mange andre forventer jeg at Adam Armstrong snart er fortid i Blackburn. Den farlige angriber vil være et stort minus ikke at have med, men som det ser ud lige pt, er der stadig en fin chance for at han spiller mod Swansea og så potentielt skifter til Premier League i løbet af næste uge. Det vil være et klart plus for spillet hvis han er klar til at være med her.

* Blackburn har mistet nogle vigtige spillere hvor særligt Elliot bliver et stort tab at undvære offensivt. Der er dog mange unge, energiske spillere til at tage over, og det kan give mere tempo og energi, men måske knap så meget defensiv organisering og fokus som ellers.

* Det er utopi at tænke at alle spillere og organisering er helt på plads til en sæsonåbner. Det betyder måske lidt mere brudt rytme i offensiven, men oftest ser man også at organiseringen defensivt og aftalerne ikke er helt på plads, og det kan give rum til store chancer – særligt når man har med to offensivt anlagte mandskaber at gøre.

Blackburn – Swansea Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Blackburn
Swansea
Odds are subject to change. Last updated 7. august 2021 15:59.

Blackburn – Swansea Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar