Birmingham vs Middlesbrough – 12. mar. 20:45

Fodbold Championship
Birmingham
Middlesbrough
12. mar.
20:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

12. mar.
20:45
Middlesbrough vinder eller spiller uafgjort
Vundet +2,70

Units

6/10
Middlesbrough vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Middlesbrough har normalt et rigtig godt tag på Birmingham, hvor man således har vundet de seneste fire indbyrdes opgør. Derudover har udeholdet kun tabt et enkelt opgør ud af de seneste ni kampe på St. Andrew’s Stadium.
  • Middlesbrough har en virkelig solid offensiv i form af finske Marcus Forss, britiske Isaiah Jones og irske Emmanuel Latte Lath, som tilsammen har scoret nitten mål i sæsonen. Derudover har man vigtige Sam Greenwood på midten, som har scoret fem mål og lavet tre assists i sæsonen.
  • Med to sejre i de seneste kampe, så har det øget troen hos Middlesbrough på, at der er en realistisk chance for at placere sig blandt play off pladserne, men det kræver tre point mod Birmingham. Jeg tror motivationen og kvaliteten er højere hos udeholdet end hjemmeholdet i dagens opgør.

| Sidst opdateret:

Analyse

Tirsdag aften byder på et opgør i britiske Championship mellem Birmingham og Middlesbrough. Hjemmeholdet kæmper en hård kamp for at undgå en placering blandt nedrykningspladserne, hvor man blot er placeret et enkelt point over stregen.

Formen er desuden svag hos Birmingham, eftersom holdet ikke vundet en eneste kamp i deres fire seneste opgør, mens det samtidigt er blevet til tre nederlag. Derfor er man tvunget til at skulle hente point i kampen mod Middlesbrough med hensyn til at kunne sikre sin overlevelse i ligaen, men det bliver på ingen måde en nem opgave.

Anderledes ser det ud for Middlesbrough, som efter en bedring i deres formkurve nu er lidt tættere på deres play off forhåbninger. De seneste to kampe er blevet vundet ganske overbevisende og det øger tiltroen frem mod dagens opgør mod Birmingham. Med en sejr kan udeholdet mindske afstanden til Norwich på sjettepladsen i ligaen til fem point.

Holdnyt Birmingham

Træner Mark Venus mangler tre spillere til dagens opgør. Midtbanespilleren Alfie Chang er fortsat langtidsskadet, hvilket også er tilfældet for polske Krystian Bielik. Derudover er anfører Dion Sanderson fortsat fraværende, eftersom han afsoner sin sidste spilledags karantæne ud af tre til dagens opgør. Det giver selvsagt nogle defensive problemstillinger.

Holdnyt Middlesbrough

Udeholdet er også ramt af en del fravær specielt defensivt, hvor Alex Bangura, Dael Fry, Darragh Lenihan og Tom Smith alle er ude med skader. Derudover har man også et stort afsavn på midtbanen, hvor unge Hayden Hackney har været ude med en skade siden midten af sidste måned.

I angrebet mangler man Josh Coburn, som har scoret fem mål i sæsonen. Heldigvis for udeholdet, så har man en meget bred trup og masser af fuldgode kvalitetsfyldte erstatninger på den offensive del af banen.

Spilforslag

Begge hold vil utvivlsomt kæmpe ganske hårdt for alle tre point i dette opgør med hver deres formål i ligaen. Begge hold har en del betydelige fravær specielt defensivt, hvilket giver gode muligheder for en målrig kamp.

Birmingham har en fordel på hjemmebane, men i lyset af deres ringe form på det seneste, så ser jeg gode muligheder for, at Middlesbrough kan fortsætte deres sejrs stime og komme nærmere de vigtige play off pladser med potentiel oprykning til Premier League.

Jeg vælger dog at spille kampen en tand mere sikkert med dobbelt chance til Middlesbrough X2 og sætter derfor heraf et højere antal units med 6.

 

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vs Jordan U23 A23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar