Birmingham vs Leicester – 18. dec. 21:00

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Championship | Championship
Birmingham vs Leicester
Birmingham vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 2.70
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 18. dec. 11:56

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Birmingham er rent faktisk temmelig stærke på hjemmebane, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag i ti kampe. Deres ligaposition afspejler ikke deres kvaliteter.

✅ Leicester er potentielt uden tre af deres vigtigste angrebspillere til kampstart og i bedste fald starter en enkelt af dem inde, men han må vurderes ikke at være fuldstændig skarp, efter at have misset de to seneste kampe med sygdom.

✅ Den vigtige og stærke angriber Jay Stansfield hos Birmingham måtte udgå sent i den seneste kamp med en mindre skade, men er meldt klar til aftenens kamp, hvilket er et stort plus for spilforslaget.

På en dag med et halvtyndt program skal vi til det engelske og kampen i Championship mellem Birmingham og Leicester. Gæsterne er ikke overraskende storfavoritter efter en formidabel indledning på sæsonen, hvor man topper ligaen og hvor en automatisk oprykning til Premier League i den grad ligger i kortene pt.

Modsat ser det ud for hjemmeholdet, som i øjeblikket befinder sig på en skuffende placering som nummer 17 kun seks point over nedrykningspladserne. Manager Wayne Rooney kan dog finde lidt optimisme og mindsket pres efter en sejr i den seneste kamp mod Cardiff. Birmingham har dog formået kun at vinde to ud af de seneste ti kampe med Wayne Rooney ved roret, hvilket naturligvis ikke er tilfredsstillende.

Holdnyt Birmingham

Den vigtige og stærke angriber Jay Stansfield måtte udgå sent i den seneste kamp med en mindre skade, men er meldt klar til aftenens kamp, hvilket er et meget stort plus for spilforslaget.

På skadesslisten er fortsat Cody Drameh, Ethan Laird, Keshi Anderson og George Hall. Angriberen Tyler Roberts er så småt begyndt på fuld træning efter sin skade, men mandagens kamp er fortsat for tidlig for hans vedkommende.

Holdnyt Leicester

Forsvarsspilleren Callum Doyle og midtbanespilleren Marc Albrighton er fortsat ude. Det samme er gældende for angrebsspillerne Yunus Akgun og Kasey McAteer.

Derudover er de to vigtige nøgleangrebsspillere Jamie Vardy og Kelechi Iheanacho fortsat tvivlsomme til dagens kamp. James Vardy har været ude de seneste to kampe med skade og vil formentlig, som det mest optimale, være at finde på bænken ved kampstart. Kelechi Iheanacho har også været ude med sygdom i de seneste to kampe, men det er muligt han starter inde mod Birmingham.

Spilforslag

Ingen tvivl om Leicester er et fantastisk stærkt hold og jeg ser dem også som automatisk oprykker til Premier League, når turneringen er afsluttet til sommer næste år. Men jeg ser mulighed for, at Birmingham rent faktisk kan komme væk med et positivt resultat i aftenens opgør på hjemmebane.

Kasey McAteer, Kelechi Iheanacho og Jamie Vardy har scoret hele 15 mål tilsammen i ligaen indtil nu for Leicester og med potentielt to af dem ude, så er der vitterligt taget noget af målfarligheden væk fra Leicester.

Selvom Kelechi Iheanacho skulle starte inde, så er han formentlig ikke helt skarp og 100 procent kampklar efter at have været fraværende i de seneste to kampe med sygdom.

Modsat ser det bedre ud for Birmingham, som trods deres skuffende placering i ligaen indtil videre, har nogle virkelig målfarlige spillere. Jay Stansfield er som beskrevet bekræftet klar i dag og sammenkoblet med eksempelvis midtbanespilleren Siriki Dempele med fem scoringer i år og og angrebsspilleren Juninho Bacuna med 3 mål i ligaen og to mål i cuppen, så ser jeg store chancer for, at Birmingham kan opnå et resultat mod Leicester.

Afslutningsvis synes jeg hjemmebanestatistikken hos Birmingham i høj grad taler for spilforslaget, eftersom man faktisk kun har tabt en enkelt kamp på St. Andrew’s, mens det er blevet til fem sejre og fire uafgjorte i ti kampe og med en målscore på 15:9.

Jeg vælger at spille dobbeltchance til Birmingham 1X.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Birmingham – Leicester Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Birmingham – Leicester

Birmingham: Skader og karantæner

Leicester: Skader og karantæner

Birmingham – Leicester Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar