18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Birmingham City-Derby County-10. September 2021 21:00

Units 2/10 Vundet
West Bromwich vs Derby
1-tallet
10. september 2021 21:00
Nordicbet
Tippet til 1.68
Udgivet 7. september 2021 16:32
Den potentielt kommende oprykker fra West Brom tager imod den potentielt kommende nedrykker fra Derby. Værterne har været gode indtil videre og kan overmatche et alderende Derby forsvar på de fleste parameter.

West Brom har fået en god start under træner Ismaël med fire sejre ud af fem mulige og hele 12 mål scoret. Ismaël var tæt på at gøre et gennemsnitligt Barnsley hold til en opryknings kandidat men nu er chancerne for oprykning større med et af The Championships bedste mandskaber. Efter nedrykningen har der naturligt nok været en del udskiftninger men truppen er stadig stærk med målmand Johnstone, forsvarene O'Shea, Furlong & Bartley mens angriber Robinson og tilgangen af Hugill kan vise sig at blive en stærk offensive duo. West Brom har udover målene også været det mest aktive hold på modstandernes banehalvel med hele 17.4 skud pr kamp og mest boldbesiddelse på den sidste tredje del med 38%.

Derby startede sæsonen med blot 11 spillere på kontrakt. Det var svære betingelser og det blev ikke nemmere af at midtbanespillerne Knight og Bielik har misset og fortsat misser en del af sæsonen. Det har dog lykkes Rooney & Co at hente spillere til klubben men det er gratis spillere og folk der ikke havde andre valg. Særligt forsvaret ser skrøbeligt ud. Primært grundet en gennemsnits alder på 34.25 alt efter hvilken 4-back kæde Rooney stiller med. På trods af udfordringerne har Derby blot tabt én kamp. Modstanderne har dog også været fra den nederste halvdel og i et enkelt tilfælde corona ramt. Offensiven har ikke imponeret med blot fire mål men med 10.6 skud kommer de frem til chancerne. Desværre for dem sidder blot 3.6 indenfor rammen pr kamp.

West Brom er blandt favoritterne til en top 2 placering og har lagt flot fra land. Mand for mand har de et af de bedre hold i The Championship og kan glæde sig over at være godt besat i alle kæderne. Derby kan ikke være utilfredse med blot at have tabt én kamp indtil videre men de har ikke været gode, og har ikke skabt noget særligt offensivt. Deres alderende defensiv har masser af erfaring men når West Brom kommer løbende bliver det svært for dem at stå imod det i 90min uden at tabe pusten. Særligt hvis West Brom lykkes med igen at flytte spillet op på Derby's halvdel.


Birmingham City – Derby County Odds


Birmingham City – Derby County Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Er tippet på Biringham-Derby eller WBA-Derby?

    Analysen omhandler sidstnævnte kamp, men overskriften er vedr. førstnævnte.

  2. Det er til WBA-Derby d. 14/09. Gik lidt koks i kamp udvælgelsen.

    Det bliver rettet nu 🙂

    Tak

Skriv et svar