18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

Besiktas – Dortmund-15. September 2021 18:45

Units 5/10 Vundet
Besiktas vs Dortmund
Begge hold scorer + Over 2,5
15. september 2021 18:45
ComeOn
Tippet til 2.00
Udgivet 14. september 2021 23:10
Dortmund kommer fra et par målrige kampe mod Leverkusen og Hoffenheim på 4-3 og 3-2, og jeg forventer også mange mål i onsdagens tidlige Champions League-opgør. Dortmund skal sandsynligvis spille med Akanja og Pongrajic som stopperpar, og det er ikke noget sammenspillet makkerpar, hvilket weekendens opgør mod Leverkusen også viste. Til gengæld er Håland igen i fantastisk form, og Dortmund ser generelt væsentligt stærkere ud i offensiven end defensiven.

Derfor synes jeg også, at dette spil er enormt interessant til prisen – særligt når over-linjen er på 3 med over som favorit. Besiktas har nemlig vist god form og Batshuayi, som har en fortid i netop Dortmund, har startet sæsonen godt for Besiktas og scorede to mål i weekendens 3-0 sejr, hvor det ene godt nok var lidt af et freak mål.

Besiktas er stærke hjemme, og der må igen være næsten fyldt stadion, hvilket giver dem en stor fordel. Der er ingen tvivl om, at Dortmund lidt shaky bagkæde vil komme under tryk i kampen, hvor det store lydniveau vil hjælpe tyrkerne fremad. Dortmund har med Super cup-finalen mod Bayern spillet fem kampe, som er endt 3-4, 3-2, 2-1, 1-3 5-2. Enormt mange mål og alle kampe med mål i begge ender, hvilket fortæller en ret tydelig historie om Dortmunds kvalitet og form.

Håland akkompagneres af Reus og Malen, mens Brandt også startede inde i weekendens kamp. Der er stærke offensive kort, men også offensive spillere, der ikke bidrager voldsomt i den defensive del.

Besiktas har endnu ikke indkasseret mål i den hjemlige liga, men man har i sine fire kampe heller ikke mødt hold fra den bedre del af rækken. En Håland i form bliver svær at stoppe, og jeg tvivler på, at Besiktas kan holde den stime. Det er to hold med offensive udtryk, og jeg forventer to hold, der tør gå efter sejren i en tæt gruppe.

Besiktas – Dortmund Odds


Besiktas – Dortmund Head 2 Head


Skriv et svar