Besiktas-Borussia Dortmund-15. September 2021 18:45

Besiktas-Borussia Dortmund
Marco Reus scorer
18:45 15. september 2021
Tippet til 2.83
Units 3/10
Tabt
Udgivet 15. september 2021 09:28
Rutinerede Marco Reus er Dortmunds næstfarligste mand, kun overskygget af målmonstret Haaland. Hvor de 1,48 for Haaland mål er ret uinteressant set med betting briller, er 2,83 for Reus mål derimod ganske spændende.

32 årige Reus ligger lige i lommen bag Haaland, hvor hans primære opgave naturligvis er at sætte den norske superangriber i scene.
De forrige 2 sæsoner er det da også blevet til 14 assist, men også 20 mål, på hvad der svarer til ca 54 hele fodboldkampe for Reus.

I indeværende sæson er Reus startet stærkt ud med 3 mål og 1 oplæg i hans seneste 6 kampe fra start (2 mål og 1 assist for Dortmund og 1 mål for landsholdet).
Såvel ham selv som resten af Dortmunds offensiv har været ganske velsmurt og det er yderst sjældent de ikke producerer masser af chancer og scorer godt med mål.
Som optakt til aftenens kamp har Dortmund vundet 3-2 over Hoffenheim i pokalen og 3-4 over Leverkusen i ligaen.

Besiktas er kommet meget sikkert fra land i den hjemlige liga, hvor de aktuelt fører ligaen med 10 point for 4 kampe og en målscore på 7-0.
Det er værd at notere sig at de har været storfavoritter i samtlige 4 kampe og sjældent bliver matchet på et niveau der bare nærmer sig Dortmunds.
Optakten har dog for dem været tæt på perfekt, med rent bur i de første 4 kampe.

Dortmund er store favoritter i aften, og med rette. Den fart de kommer med og den offensive power de besidder får tyrkerne svært ved at håndtere.
Fokus vil naturligvis være på at bremse Haaland, hvilket der ofte skal flere spillere til. Det giver som regel plads til Reus der er rutineret og snu, og betalingen for han kommer på måltavlen er ganske nydelig.

Besiktas – Borussia Dortmund Odds


Besiktas – Borussia Dortmund Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar