18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Bermuda-Barbados-3. July 2021 01:00

Units 2/10 Vundet
Bermuda vs Barbados
Begge hold scorer: ja
3. juli 2021 01:00
Cashpoint
Tippet til 1.74
Udgivet 2. juli 2021 07:35
Gold Cup kvalifikation – Neutral bane i Florida
Både Bermuda og Bardados har flere spillere med engelsk baggrund. Bermuda dog flere og fra et højere niveau. Begge har dog et ringe forsvar til fælles.

Bermuda er helt nede som nr 168 i verden og skal generelt kigge langt efter sejrene. De sidste par år er flere og flere spillere med base i England dog blevet tilført holdet, og særligt offensiven ser fin ud. Største navn er Bristol City's Nahki Wells (19 landskampe og 12 mål) mens midtbanespillerne og angriberne Justin Donawa, Jonté Smith, Reggie Lambe, Kane Crichlow & Zeiko Lewis enten er at finde i League 2 eller National League (Lewis dog i USA). Udfordringen er dog fortsat forsvaret. I den netop overstået VM kval holdte de blot svage Aruba fra at scorer men lukkede selv 12 mål ind på de resterende tre kampe. Kom dog på tavlen i tre af fire. Den primære årsag er at alle defensive spillere, med undtagelse af målmand Dale Eve (National League) spiller i den lokal liga, som har ligget stille siden april og generelt har et lavt regionalt niveau.

Bardados er ingen sværvægter. De indtager en beskeden 162'ende plads i verden men modsat Bermuda får de oftere point når de spiller regionalt. De har blot tabt syv af deres sidste 15 og fem af dem var til nationer langt bedre end dem (Panama, Canada *2, El Salvador & Nicaragua. De har dog svært ved at holde nullet når modstanderne er andre end de mindste ø nationer. Ligesom Bermuda har Barbados flere i England & Europa. Forsvar Pearce fra Boreham, midtbanemand Jules fra Kemi (Finland) og de tre angribere Hope (Swindon), Trotman (Den Bosh) & Blackman (Tel Aviv). Forsvaret er, udover Pearce & amerikansk baseret Hinkson, udelukket spillere fra deres lokal liga. Den har ligget stille i halvandet år.

Det er vind eller forsvind for Bermuda og Barbados. Vinderen får en chance mere mod vinderen af Haiti-Saint Vincent & Grenadinerne. Kampen spilles i Florida hvor begge har været samlet i ti dages tid. Fælles for begge er at de er dybt afhængige af deres europæisk baseret spillere og at majoriteten af dem er at finde på de offensive pladser mens forsvaret er begges akileshæl.

Gode chancer for at begge forsøger at nå næste runde og vi får mål i begge ender.

Bermuda – Barbados Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 05:46.

Bermuda – Barbados Head 2 Head


Skriv et svar