Benoit Cosnefroy – Gonzalo Serrano – 16. februar 2022 11:10

Benoit Cosnefroy – Gonzalo Serrano
Gonzalo Serrano
11:10 16. februar 2022
Tippet til 2.10
Units 2/10
Vundet +2,20
Udgivet 15. februar 2022 20:01
Vuelta a Andalucia 2022 – eller Ruta del Sol, kært barn har som bekendt mange navne – starter denne onsdag.

Første etape – som er den etape, dette spil går på – afsluttes med en stigende bakke op mod mål i Iznajar. Det er en finale, der blev brugt i 2020, hvor Gonzalo Serrano angreb fra bunden af den kilometerlange bakke og holdt hele vejen til mål.

Og netop Gonzalo Serrano spiller jeg på her. Spanieren er ekspert i de her puncheur-afslutninger, og finalen bør igen være guf for ham. I matchuppet er han sat op mod Benoit Cosnefroy, der har været ramt af corona og andet fravær i opstarten, og som måske mangler lidt formmæssigt som følge af det.

Det står dog også klart, at Gonzalo Serrano heller ikke er vanvittig formstærk, og det er umiddelbart årsagen til det ”høje” odds i denne duel. I grusløbet i Jaen imponerede han ikke. Jeg tvivler på at Serrano kan køre klassement i den her uge, hvilket bookmaker-odds ellers indikerer, men jeg tror godt, han kan være med på den her etape.

Men igen: Cosnefroys form er altså også relativt ukendt.

Markedet er ikke voldsomt stort. Et par af de sædvanlige bookmakers – her tænker jeg særligt på Kambi-bookierne, anført af Unibet – er ikke for alvor kommet ind i kampen endnu i denne sæson. Det er dog muligt at finde dette odds hos flere bookmakere. Chancevurdering: 50 %.

Odds:
2,10 – Bet365, Tipwin, Bet25

Benoit Cosnefroy – Gonzalo Serrano Odds


Benoit Cosnefroy – Gonzalo Serrano Head 2 Head


Flere Tips

14. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.86

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Jeg er ikke helt sikker på, hvad den lukkede i, men det sidste jeg så var odds 3 på Serrano i denne duel. Kort efter at jeg publicerede kom alle optakterne fra Feltet, Cycling Mole mm., og de peger alle entydigt på Cosnefroy som etapefavorit (med Serrano i top3 også hos fx Feltet). Det har så ført store indskud med sig (måske har diverse tipsters også peget på Cosnefroy i duellen).

    Hvorom alting var: Ikke den vej, jeg regnede med tingene gik. Måske dukker den op live. Jeg tøver ikke med at sige at odds 3 er for højt, men måske skal man være mere forsigtig end min 50/50-vurdering, fx 55-45.

Skriv et svar