18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 960,3
TBP 107,3%
Hitrate 47,5%

Benfica – Barcelona-29. September 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Benfica vs Barcelona
Barcelona flest hjørnespark (AH 0)
29. september 2021 21:00
bet365
Tippet til 1.90
Udgivet 28. september 2021 22:18
Barcelona befinder sig i en lille krise, hvor offensive fravær har givet udfordringer, og hvor man efter tabet af Messi forsøger at bygge et nyt ungt hold op. Sejren i weekenden på 3-0 over Levante gav selvtillid, og man var totalt suveræne i opgøret. Egentlig har Barcelona styret deres kampe på bolden som man kender det, og de har faktisk været mere målsøgende end så ofte før. Forsvarsmæssigt og organisatorisk er man udfordret, og det har givet nogle dårlige resultater. Et mål imod vil dog kun gavne dette bet, som jeg finder pæn værdi i ud fra betragtninger om, at Barcelona vil dominere på bolden, men ikke nødvendigvis på resultatet.

Barcelona stordominerede mod Levante, som man slog 3-0 og tilspillede sig hele 11 hjørnespark imod. Barcelona har generelt tilspillet sig en del hjørnespark i deres kampe. Dette som en konsekvens af, at man ofte har skullet jagte et resultat, men også har haft en mere angribende tilgang med noget ungdommelighed, der gerne vil udfordre. Barca har vundet hjørneduellen i 6 af 7 kampe – man vandt den sågar mod Bayern München i 3-0 nederlaget og imod Cadiz trods et rødt kort. Derimellem tilspillede man sig 12 hjørnespark mod Granada, og dette i kampe, hvor man havde op mod 70% boldbesiddelse.

Barcelona har mange fravær i offensive, hvilket betyder, at man sandsynligvis spiller med Luuk De Jong i front. Lidt uklassisk for Barca, så er han en angriber, der er stærk i luften, og det giver Barca nogle nye dimensioner i spillet med mulighed for at slå flere indlæg og søge udfordringerne ned i banen på siderne, hvilket alt andet lige bør øge chancerne for hjørnespark.

Benfica er ikke noget stort ”hjørne-hold” taget i betragtning, at de er blandt de helt store i den portugisiske række. I weekendens opgør mod Guimaraes fik Benfica færrest hjørnespark. I 1. runde mod Dynamo Kiev fik Kiev flest hjørnespark, mens PSV også fik flest både ude og hjemme i kvalifikationen.

Oddsmæssigt er kampen sat lige, og jeg forventer da også en tæt duel. Benfica skal nok kunne skabe chancer, og resultatmæssigt bør det blive lige. Benfica har næppe noget imod at stå lidt lavt, afgive initiativet og satse på omstillinger. I hvert fald har jeg en forventning om, at Barca vil styre kampen på bolden og kombineret med en resultatmæssigt tæt kamp, hvor Barca skal trykke på for at få et resultat, så er prisen for flest hjørnespark vældig flot. Faren er altid, at Barcelona kommer foran og trækker sig, men med deres boldfaste stil, så kan de sagtens være boldfaste nok til at styre spillet – også med en føring.

Benfica – Barcelona Odds


Benfica – Barcelona Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar