Belgien vs Sverige – 16. okt. 20:45

Profit
4,1
TBP
103,7%
Hitrate
45,7%
36 Tips
Fodbold icon
EM-kval. gr. F | EM
Belgien vs Sverige
Belgien -1.50 (AH)
Tippet til 2.82
Units 3/10
Push +0,00
Udgivet 16. okt. 13:55

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Sverige har tabt med minimum to mål alle tre gange de har mødt gruppens to tophold

✅ Belgien ønsker at cementere deres position som gruppen stærkeste hold med en sejr

✅ Det er kun Belgiens tredje kamp hjemme på belgisk grund i det seneste år. Ligesom mod Estland vil belgierne forsøge at give hjemmepublikummet en masse mål.

Sveriges landshold er et rigtig svært sted og har været det i et par år efterhånden. Nærmest siden deres udmærket præstation ved EM 2020 (2021) har det kun gået én vej for vores blågule naboer, og det har ikke været i en god retning. I denne omgang har det været svenskernes EM-kvalifikation, der har fået landet til at drømme om tidligere generationers stærke svenske mandskaber. For det har ikke været kønt, hvad Janne Anderssons trup har præsteret og som kyndig fodboldekspert kan man godt se sig uforstående på, hvordan han stadig kan være i spidsen for et svensk landshold, der så åbenlyst har brug for nyt blod på trænerbænken.

Hvis man kigger på Sveriges form, kan det dog godt snyde lidt, når man ser at de har vundet syv af deres seneste 10 kampe. Problemet er bare at fem af de sejre er kommet i træningskampe, mens man i kvalifikationen kun har formået at slå gruppens to bundpropper Azerbaijan og Estland.

De fleste havde nok tippet Belgien til at være det hold, der ville løbe med sejren i gruppen. Kampen om andenpladsen havde mange nok set som mere lige mellem Sverige og Østrig, men et tamt svensk hold formåede at tabe med to mål både ude og hjemme. Hjemme mod Belgien lykkedes det heller ikke svenskerne at lukke af defensivt, så de belgiske djævle kunne rejse hjem med en udesejr på 3-0.

Sverige har altså derfor tabt med minimum to mål i alle kampe de har mødt de to tophold i gruppen og nu skal de så en tur til Belgien og den sværeste udekamp i gruppen. Belgien har sikret sig deltagelse til næste sommers EM i Tyskland, så man kunne fristes til at tro at de vil løfte foden fra Speederen en smule, men førstepladsen i gruppen er stadig i spil – og den ønsker belgierne helt sikkert at holde fast i. Derfor tror jeg også at svenskerne endnu engang må se sig slået med minimum to mål mod belgierne.

Bud på kampens resultat: Belgien 3 – 0 Sverige
Tip Belgien -1.5 (AH)
 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Belgien – Sverige Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Belgien – Sverige

Belgien: Skader og karantæner

Sverige: Skader og karantæner

Belgien – Sverige Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar