Belgien vs Rumænien – 22. jun.

Fodbold EM
Belgien
Rumænien
22. jun.
21:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

22. jun.
21:00
Belgien vinder + Under 5 mål (Betbuilder)
Vundet +3,20

Units

4/10
Belgien vinder + Under 5 mål (Betbuilder) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Must win-kamp for Belgien, som ikke kan tåle nederlag
  • Rumænien er stærke defensivt og kan spille efter X’et
  • Belgien lavede chancer i første opgør, men buldrede ikke afsted

Analyse

Belgien skuffede fælt i første gruppekamp, hvor de tabte til Slovakiet med 1-0, men man må også indrømme, at det var ufortjent, at belgierne ikke fik point. De var ikke specielt stærke i 1. halvleg, selvom de skabte et par store chancer. Til gengæld trykkede de slovakkerne i bund i 2. halvleg og var voldsomt uheldige med, at de fik to mål annulleret meget snert og samtidig missede flere store chancer.

Belgien har en vanvittig stærk offensiv, og selvom der ikke kom produkt på, så var Doku en konstant trussel med sine udfordringer og sin fart fra siden. Lukaku scorede to gange, men fik dem ikke godkendt – igen viste han sig dog som en enorm trussel i feltet og i opspillet, hvor De Bruyne og Trossard brugte ham flittigt, og hvor rumænerne virkelig får deres sag for.

Rumænerne har været stærke i kvalifikationen og imponerede også på resultat i første kamp mod Ukraine, hvor de vandt 3-0. De kan naturligvis drille Belgien, men deres defensive udtryk er ikke nødvendigvis nok mod så stærk en modstander, for Ukraine ramte ikke noget godt niveau i det opgør. Rumænien havde kun bolden i 34% af tiden, og hvis man afgiver så meget initiativ til Doku, Trossard og De Bruyne, så vil man få chancer imod sig.

Rumænien vil naturligvis stille sig defensivt an og spille efter den pointdeling, der kan sikre dem avancement allerede efter to kampe. Derfor tror jeg heller ikke, det bliver målrigt, for det bliver næppe en åben kamp, men en kamp, hvor Belgien skal kæmpe for at finde en åbning gennem rumænernes defensiv. Samtidig har Belgien også så stort et pres på sig efter nederlaget til Slovakiet, at man ikke bare kan satse alt fra start, fordi man ikke kan tåle et nederlag, og derfor er man nødt til at gribe det kontrolleret an.

Rumænien kan tilmed tåle et smalt nederlag og så fortsat være i spil til at gå videre, fordi man har så god en målscore fra sejren over Ukraine. Et nederlag på 1-0 vil ikke være en katastrofe, og jeg tror ikke, man kommer til at satse unødigt, hvis man f.eks. er bagud 2-0, da man ikke skal risikere at ødelægge målscoren. Rumænien har spillet mange målfattige kampe i optakten – bl.a. med 0-0 mod Bulgarien og Liechtenstein i de to testkampe frem mod EM, og det fortæller lidt om, hvilken slags mandskab Rumænien er.

Spillet skabes i Bet365’s betbuilder og kræver en sejr til Belgium kombineret med max 4 mål i kampen.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar