18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belgien-Portugal-27. June 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Belgien vs Portugal
Belgien vinder
27. juni 2021 21:00
Unibet
Tippet til 2.55
Udgivet 27. juni 2021 10:00
Belgien gik, som bekendt, gennem gruppespillet med tre sejre i tre kampe, bl.a. med en sejr over Danmark, hvor belgierne var på hælene i første halvleg, men alligevel fik vendt det i anden, hvilket siger en hel del om den kvalitet, som holdet besidder. Kevin De Bruyne har stille og roligt fået lov til at spille sig ind i turneringen, og hans betydning for Belgien er enorm.

Portugal har været dag og nat ved slutrunden. Offensiven, og særligt Cristiano Ronaldo, har været rigtig god, men defensiven har også haft sine problemer, særligt mod Tyskland. Desværre for Portugal, virker det ikke til at Premier League-profiler som Ruben Dias og Bruno Fernandes rammer samme niveau på landsholdet som klubholdet, og det kan vise sig at være et stort problem, når de står overfor verdens bedste landshold.

Mens meget er overladt til Ronaldo for Portugal, virker Belgien som en bedre sammentømret enhed. Det vidner deres resultater de seneste 2-3 år også om, hvor de nærmest har vundet rup op stup. De er ikke nummer ét på verdensranglisten for sjov. Massere af kvalitet på hele holdet, og kæmpe profiler som De Bruyne og Lukaku, som er på toppen af deres karriere lige nu.

Belgien – Portugal Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 28. juni 2021 02:12.

Belgien – Portugal Head 2 Head


Skriv et svar