18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belgien-Italien-2. July 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Belgien vs Italien
Romelu Lukaku scorer når som helst
2. juli 2021 21:00
bet365
Tippet til 2.62
Udgivet 2. juli 2021 07:27
Den største kvartfinale set på nationerne imellem står mellem Belgien og Italien i aften kl 21:00. Kampen skal spilles i Tyskland på Allianz Arena, og der er derfor neutral grund for begge mandskaber. Italien er lidt overraskende gjort til pæne favoritter i dette opgør, men det kan der være en god grund til. Både Kevin De Bruyne og Eden Hazard er stærkt tvivlsomme op til denne kamp, og de to vil helt sikkert være et tab hvis de er ude.

Med Eden Hazard og Kevin De Bruyne ude, betyder det også at der vil tilfalde mere ansvar til andre positioner i offensiven. Det så vi et eksempel på i første kamp af gruppespillet, da Belgien sejrede med 3-0 over Rusland og Inter angriberen, Lukaku scorede to gange. Det er også den bomstærke angriber vi kigger efter i denne omgang.

Lukaku kender det italienske hold rigtig godt. Man kan også argumentere for at Italien også kender Lukaku ganske godt, men det har ikke stoppet ham for at score 24 mål i hans seneste sæson i Serie A. Derudover er det også et italiensk hold, der med stor sandsynlighed er uden Chiellini. Acerbi er en god erstatning, men han har ikke det samme makkerpar med Bonucci.

I og med at oddset er blevet højere på Belgien end før set i turneringen, så får vi også et lidt højere odds på Lukaku og det skal udnyttes.

Belgien – Italien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Belgien
Italien
Odds are subject to change. Last updated 2. juli 2021 20:56.

Belgien – Italien Head 2 Head


Skriv et svar