18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Belgien-Italien-2. July 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Belgien vs Italien
Italien -0.25 (AH)
2. juli 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 2.03
Udgivet 30. juni 2021 12:08
Belgien og Italien mødes i Munchen. Begge har gjort rent bord indtil videre men Italienerne skulle bruge 120min mod Østrig. Belgien formentlig uden Hazard mens De Bruyne er yderst tvivlsom

Belgien har spillet et flot EM men uden at være helt overbevisende. De slog svage Finland og Rusland klart men havde problemer mod Danmark, indtil De Bruyne og Hazard kom på banen. De har flere spillere som har gjort det godt, hvor særligt de to før nævnte, Lukaku, Lillebror Hazard og Tielemans skal nævnes. Forsvaret er dog fortsat deres akileshæl. Det lyder pudsigt eftersom kun Danmark har scoret imod dem men selvom erfaringen er stor hos Alderweireld, Vermaelen & Vertonghen er deres bedste dage bag dem. De to wingbacks in Hazard og Meunier er bedre offensive end defensive. Det helt store spørgsmål omkring Belgien er om Hazard og De Bruyne bliver klar. I går sagde Martinez at det blev de formentlig ikke. Det kan være et spil for galleriet men min forventning er at Hazard sidder ude og De Bruyne på 50%.

Italien har ligeledes fejet alt modstand af banen. Gruppen blev sikkert vundet med tre sejre og nul mål imod mens man skulle bruge 120min mod Østrig. Under Mancini har Italien blot tabt én kamp. Den første mod Portugal tilbage i 2018. Modstanderne har ikke været fra øverste hylde men selvtillids værdien er lige så høj og noget de kan støtte sig opad. Italien er ligeledes blevet bedre til at være spilstyrende og sidde på bolden. Noget der kan komme dem til gavn her hvis Belgien igen overlader den til modstanderen. Italien har indtil videre været det hold med flest skud, tredje flest skud på mål og fjerde færrest skud imod. Immobile, Berardi, Insigne & co kan også glæde sig over en xG på 6.8 indtil videre.

Det er to top hold der tørner sammen i en alt eller intet kamp. Begge har blot lukket ét mål ind hver indtil videre men Italien har virker til at være det bedre hold. Vi fik set mod Danmark hvor vigtige Hazard og De Bruyne er for Belgien og de kan stå i en situation hvor begge er fraværende. Hvis det endeligt bliver meldt ud kan oddset på Italien tage et dyk mens det formentlig stiger hvis begge er klar til start.

Alt i alt har jeg dog større fidus til Italien kan fortsætte deres lovende takter mod et Belgien hold der defensivt kan blive udfordret af de hurtige og skyd-glade Italienere.

Belgien – Italien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Belgien
Italien
Odds are subject to change. Last updated 2. juli 2021 20:56.

Belgien – Italien Head 2 Head


Skriv et svar