18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Belarus-Belgium-8. September 2021 20:45

Units 3/10 Tabt
Belarus vs Belgium
Hviderusland scorer
8. september 2021 20:45
Betfair
Tippet til 2.75
Udgivet 6. september 2021 08:58
Belgien har sat kursen mod VM mens Hviderusland skal til at vinde flere kampe end de taber hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om 2. pladsen. Kampen spilles på neutral bane i Kazan og Belgien er uden flere stamspillere.

Hviderusland må spille deres kampe i Kazan, Rusland grundet restraktioner mod landet. Det svare til at Danmark havde hjemmebane i Sverige, så ulempen er nu heller ikke større. Hviderusland fik tidligere i kvalen en 8-0 lussing af Belgien og det kostede træner Markhel jobbet. Ind er kommet Kondratjev men det har ikke just båret frugt, endnu. Tre kampe og tre nederlag men Hviderusland er ved at spille et nyt hold sammen og de var tæt på point mod Tjekkiet og Wales. Træner Kondratjev har brugt lejligheden til at indkalde en masse yngre spillere. Blot fire mand har spillet 15+ landskampe men ancinitet trumfer ikke talent for ham. Selvom resultaterne er gået imod dem har de vist lidt fremgang mod to bedre hold.

Belgien har sat kursen mod VM. De fører klart gruppen og meget skal gå galt hvis Belgien ikke tager 1. pladsen i gruppen. Belgien slot senest Tjekkiet med 3-0 men flere af spillerne fra den kamp rejser ikke med til Rusland. Målmand Courtois og forsvarene Vertonghen & Meunier tager til deres respektive klubber. Det samme gør angriber Lukaku. Vertonghen og Lukaku grundet karantæner. Derudover har Witsel, Eden Hazard og Carrasco startet de to seneste kampe og der spekuleres i at de sidder over her. Fraværende fra start er forsvarene Vermaelen og Delcroix mens offensive Mertens, De Bruyne, Thorgan Hazard og Doku ikke er udtaget. Det efterlader et potentielt meget alternativt Belgien hold.

Selv med et alternativt hold er Belgien et bedre mandskab end Hviderusland. De skal dog til Kazan og her fik Wales et visum afslag til tre af deres spillere. Kan det samme ske for Belgien? Måske men det ville kun være en bonus for dette spil. Hviderusland er i gang med et generations skifte og selvom erfarne spillere mangler, gjorde de en fin figure mod Tjekkiet og Wales. Med lidt mere medvind havde de fået 1-3 point med fra de kampe. Det må alt andet lige give spillerne selvtillid og tro på at de fortsat har en rolle at spille i gruppen her.

Alt i alt har Hviderusserne gode chancer for at komme på tavlen mod et alternativt Belgien hold.

Belarus – Belgium Odds


Belarus – Belgium Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar