Bayern München vs Wolfsburg – 12. maj.

Fodbold Bundesliga
Bayern München
Wolfsburg
12. maj.
18:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

12. maj.
18:30
Wolfsburg +1.50 (AH)
Tabt -2,00

Units

2/10
Wolfsburg +1.50 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Bayern får sin første trofæ løse sæson i mere end 10 år. De røg ud af Champions League i midtugen og kan kan påvirke dem mentalt.
  • Wolfsburg har stadig en minimal chance for europæisk fodbold næste sæson. Med tre sejre i træk har de spillet sig fire point fra syvendepladsen.
  • Bayern’s Kane, Sane, Gnabry & Musiala blev alle udskiftet med enten en skade eller krampe i midtugen. Dette bliver femte kamp på 15 dage.

| Sidst opdateret:


Analyse

Bayern røg senest ud af Champions League via to mål til allersidst mod Real Madrid. Det nederlag bekræftet at Bayern får sin første trofæ løse sæson i mere end ti år. Spillerne sad slukøret på banen og bænken efter kampen. Den følelse kan følge med ind i denne kamp. Ligeså slemt er at Kane, Sane, Gnabry & Musiala alle blev udskiftet med enten en skade eller kramper. Særligt Kane lød til at have det skidt (dårlig ryg) og den korte tid mellem kampene, kan betyde at en eller flere af dem gør Coman og Guerreiro selskab på tribunen.

Wolfsburg var længe en del af nedrykningskampen men tre sejre i træk har set dem rykke væk fra den kamp og som en kandidat til Conference League pladsen. Retfærdigvis kæmper fem andre også om den placering. Skal Wolfsburg gøre sig nogen forhåbninger om Europa, kræver det to sejre i de to sidste kampe. Senest var angriber Nmecha (backup) eneste fravær.

Bayern har spillet mange kampe på det seneste. Dette bliver femte på 15 dage og 11 siden slutningen af marts. Der er ikke noget at sige til hvis spillerne er mærket. Wolfsburg har haft midtugen fri og bedre tid til at forberede sig til deres slutspurt om syvendepladsen. Fine chancer for at Bayern ikke vinder med 2+ mål.

Find flere fodboldtips på SpilXperten og få alle detaljer om Bundesliga her.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar