Bayern München vs Borussia Dortmund – 30. mar. 18:30

Fodbold Bundesliga
Bayern München
Borussia Dortmund
30. mar.
18:30
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

30. mar.
18:30
Bayern München vinder og begge hold scorer
Tabt -4,00

Units

4/10
Bayern München vinder og begge hold scorer %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Bayern har et godt tag på Dortmund i ofte målrige kampe
  • Kane er klar, mens Neuer er ude for Bayern München
  • Begge hold jagter point i toppen af tabellen

Analyse

Bayern har vundet 9 af de seneste 10 Der Klassiker-opgør, og de har et voldsomt godt tag på rivalerne fra Dortmund. Nu jagter Bayern point for at skrumpe forspringet til Leverkusen, der pt. fører Bundesligaen med 10 point. Derfor er der dømt jagt på tre point og offensiv fodbold, og det samme gælder sådan set for Dortmund, der med nederlag sandsynligvis bliver overhalet af RB Leipzig på den vigtige 4. plads.

Det plejer da også at være to hold med voldsomt offensive udtryk – også selvom kampene ofte har været af stor betydning i toppen af Bundesligaen. Det ligger til holdene at spille fremad, og det er i den fase, de excellerer. Bayern München har da også slidt gevaldigt med defensiven i denne sæson, og derfor skal de jagte målene for at sikre sig sejren i kampe som disse, for man kan ikke forsvare den hjem mod så stærkt et hold. Bayern har indkasseret hele 31 mål i 26 kampe og til denne kamp er man svækket i målet, da Manuel Neuer er ude.

Tuchel har da også skiftet en del i bagkæden, hvor Eric Dier den seneste tid har været valgt til frem for Kim og Upamecano. Det har givet sejre, men det er bestemt ikke, fordi Bayern er blevet stærkere til at holde modstanderen fra scoringer. 11 ud af 19 sejre er kommet med scoringer fra modstanderen, og Bayern har indkasseret i de seneste 8 Bundesliga-kampe, så man er bestemt sårbare defensivt. Bayern har i de 9 sejre over Dortmund i de seneste 10 kampe indkasseret i 7 af kampene.

Til gengæld er Harry Kane meldt klar og topscoreren, der har nettet utrolige 31 gange, er enormt vigtig for Bayerns output i offensiven. Dortmund kommer i god form med tre sejre i Bundesligaen samt avancement i Champions League efter sejr hjemme over PSV Eindhoven. Selvom det er en svær udebane, så vil Dortmund næppe komme til at spille kampen i defensiven alle 90 minutter, da man har for meget kvalitet offensivt til at udføre den gameplan. Samtidig skal man også gå efter pointene i den tætte top.

Dortmund har løftet på offensiven med tilbagekøbet af Sancho, som tilfører noget offensivt med sine udfordringer, og som gør Dortmund-offensiven bredere med formstærke Malen udover Julian Brandt, erfarne Marco Reus og Haller eller Füllkrug på toppen. Haller er tvivlsom med en dårlig ankel, og Füllkrug har ikke ramt noget stort niveau den eneste tid for Dortmund, men nettede i landskampen forleden mod Holland og kommer med fornyet selvtillid.

Alt andet lige, er det en offensiv, der bør kunne kreere chancer til en scoring mod et til tider shaky Bayern-forsvar, men jeg tror ikke, kvaliteten over hele holdet i 90 min. er god nok til at holde Bayern fra sejren. Dertil er Harry Kane og Bayern-offensiven ganske enkelt for stærk og har vist sig at være det adskillige gange for Dortmund. Linjen ligger på 4, hvilket vidner om en forventning om mange mål i opgøret, og med den forventning, så synes jeg, der ligger et godt spil i denne variant.

Bayern er udover Neuer ved at se en ende på de mange skader. Unge Pavlovic er tvivlsom, da han grundet skadet ikke var med det tyske landshold. Den centrale midtbanespiller har været valgt de seneste kampe, og det er en svækkelse, om end en position, hvor der er gode erstatninger. Dortmund er uden Marcel Sabitzer, som er i karantæne.

Empoli vs SSC Napoli
Empoli

Uafgjort

SSC Napoli

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Girona vs Cadiz LaLiga
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Le Havre vs Metz Ligue 1
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Freiburg vs Mainz 05 Bundesliga
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Santa Fe vs America de Cali Primera A Apertura
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Vitoria vs Bahia Serie A
22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
AC Milan vs Inter Serie A
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart Bundesliga
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar