18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Bayern München-FC Köln-22. August 2021 17:30

Units 2/10 Vundet
Bayern München vs FC Köln
Begge hold scorer: ja
22. august 2021 17:30
Cashpoint
Tippet til 2.15
Udgivet 18. august 2021 14:23
Både Bayern og Køln lagde offensivt flot fra land men viste defensive svaghedstegn. Bayern kæmpe favoritter hjemme men Køln kan bide fra sig.

Bayern Munchen er igen storfavoritter til at vinde Bundesligaen og har på papiret det bedste hold. Ind er kommet træner Nagelsmann. Han måtte nøjes med 1-1 i premieren ude mod Gladbach men kan glæde sig over at Bayern havde hele ni skud på mål og en xG på 2,92. Gladbach var dog ikke uden chancer og fik tilspillet sig fire skud på mål og en xG på 1,99. De slog Dortmund 1-3 i Super Cuppen tirsdag, og kunne dermed dårligt få en bedre oplevelse før weekendens kamp. Forsvaret lader dog også til at blive Bayerns akileshæl. Ihvertfald de første par runder da både Pavard og Hernandez er fraværende. Senest var bagkæden Stanisic (ung og uerfaren), Sule, Upamecano (debut) og Davies (bedre offensiv end defensiv). Der er masser af talent og Sule har efterhånden markeret sig som en af de bedre tyske forsvarer men de er usammenspillet og unge. Offensiven er dog fortsat i top med Sane, Muller, Gnabry & Lewandowski. En hold-mål linje på O/U 3,5 taler sit tydelige sprog.

Fc Køln var tæt på nedrykningen sidste sæson men redde sig via play-off kampene. Det har blandt andet resulteret i et trænerskifte, hvor Steffen Baumgart er kommet til. Det gav pote i første kamp, hvor Hertha Berlin blev slået 3-1. Lige så interessant var at de nu spiller med to angribere i form af Thielmann og Modeste mens Uth lå bag dem. Køln kom i den kamp frem til en xG på 1,63 men tillod hele 2,11 imod sig. Sejren var med andre ord en kende ufortjent men deres nye offensive stil er mest relevant for dette spil.

Bayern er selvfølgelig store favoritter hjemme mod Køln. De har dog et nyt og ungt forsvar der skal have fundet hinanden, og som har tilladt ni skud på mål og to scoret mål imod sig på to kampe. Retfærdigvis mod hold bedre end Køln men der er situation et mere offensivt Køln hold kan udnytte.

Bayern står i 1,03 for at scorer mens man kan få 2,03 på Køln. At hente 2,15 (2,20 hos Onsidebetting) på at begge gør det lader til at være pænt betalt.

Bayern Mu00fcnchen – FC Ku00f6ln Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bayern München
FC Köln
Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 17:30.

Bayern Mu00fcnchen – FC Ku00f6ln Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar