Bayern München-Benfica – 2. November 2021 21:00

888

Der er efterhånden blevet smidt godt med brænde i ovnen til et Lewandowski hattrick, og det er faktisk ganske utroligt at vi skal "helt tilbage" til 28. August for at finde det seneste af slagsen.

Verdens farligste boksspiller er brandvarm for tiden, og har været det rigtig længe nu. Han har været utrolig tæt på indtil flere hattricks på det seneste, og det næste kan ikke være længe undervejs, sådan som Bayern tromler derudaf.

Alene i de første 3 gruppekampe er det blevet til 5 kasser fra Lewandowski. 2 ude mod Barcelona, 2 hjemme mod Kiev og en enkelt ude mod netop Benfica.
Mod Kiev stod det 2-0 til Bayern efter 27 minutter på 2 mål af Lewan, og han burde have fuldendt sit hattrick derefter.
For nyligt har han scoret 2 mål indenfor kampens første 30 og 23 minutter mod henholdsvis Leverkusen og Union Berlin ude i bundesligaen, igen uden at fuldende sit hattrick. Det til trods for at Bayern scorede yderligere 3 gange i begge kampe og han havde rigeligt med muligheder.

Bayern er massive favoritter i aften. De har hamret 33 mål ind i deres seneste 7 sejre. De har ingen stopknap og tromler bare videre hen over alt og alle, når de først er kommet i gang.

Det hører til sjældenhederne at jeg begiver mig ud i et hattrick spil i det her leje, men 888/Unibet ligger faktisk langt højere end det øvrige marked, og 6.75 er rigeligt til mig.