Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart – 6. feb. 20:45

Fodbold DFB-Pokal
Bayer Leverkusen
VfB Stuttgart
6. feb.
21:45
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

6. feb.
21:45
VfB Stuttgart +1.00 (AH)
Tippet til 1.78*
Push +0,00

Units

3/10
VfB Stuttgart +1.00 (AH) 1.78*

Tip-boosters

  • Leverkusen fører Bundesligaen og møder forfølgerne fra Bayern Munchen blot fire dage senere. Selvom en pokal kvartfinale også er vigtig er næste kampe måske vigtigere.
  • Ikke meget adskiller Stuttgart og Leverkusen denne sæson. Stort set ens på de primære underliggende stats.
  • Stuttgart har et par store fravær grundet AFCON/Asian Cup men to sejre i de to seneste vidner om et hold som kan klare sig uden dem.

Analyse

Leverkusen har lagt sig i pole position i Bundesligaen, hvor de kan finde deres første mesterskab nogensinde. De kan stadig vinde The Double da de må regnes som det bedste tilbageværende hold i pokalen men mon ikke ligaen og den næstkommende kamp mod Bayern Munchen fylder lidt mere. Leverkusen roterende en lille smule i deres tidligere cup kampe, hvor primært defensivt spillere blev skiftet ud. Det samme kan ske her og mon ikke nyerhvervelsen Iglesias får endnu en startplads i front. Leverkusen er uden forsvar Kossonou (fast), midtbanemand Palacios (fast) og topscorer Boniface (fast). På trods af diverse fravær har Leverkusen vundet tre af fire januar kampe. Dog kun én gang med 2+ seneste mod Darmstadt.

Stuttgart er sammen med Leverkusen denne sæsons positive overraskelse. Dog ikke på mesterskabskandidat niveau men Champions League er indefor rækkevide. Stuttgart har præsteret lige så godt som Leverkusen målt på de underliggende stats, og med lidt medvind kunne de have været tættere på dem i Bundesligaen. Stuttgart har fortsat et par stamspillere fraværende grundet landsholdstjeneste. Mest nævneværdige de to offensive Silas & Guirassy samt forsvar Ito. De to sidste for nationer som er ude af AFCON/Asian Cup men formentlig ikke klar til at spille her. På trods af deres fravær har Stuttgart præsteret godt på det seneste med to sejre og hele otte mål scoret. Undav har trådt til i Guirassy’s fravær.

Stuttgart holder sig til omkring Champions League pladserne. Modsat værterne spiller de først fem dage efter denne kamp og hjemme mod Mainz. Den ekstra dag og mere overkommelige modstander, kan betyde Stuttgart kommer i stærkeste.

Leverkusen hjemme skal være favoritter men at linjen er AH -/+ 0.75 virker er kvart bold for højt. Jeg fortrækker dog at tage en kvart bold mere her, da Leverkusen kan prioritere kampen højere end forventet, på trods af deres kommende Bayern kamp mod førstepladsen i Bundesligaen.

Flere tips

21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Over 10 hjørnespark (AH) Viborg vs Brøndby IF
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Over 2.5 mål Fortaleza vs Atletico GO
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vinder Fortaleza vs Atletico GO
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC København -1.50 (AH) Lyngby vs FC København
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Israel U23/Olympics +0.5 Asian Handicap Mali U23 vs Israel U23

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar