Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart – 27. apr.

Fodbold Bundesliga
Bayer Leverkusen
VfB Stuttgart
27. apr.
19:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

27. apr.
19:30
VfB Stuttgart +0.50 (AH)
Vundet +2,00

Units

2/10
VfB Stuttgart +0.50 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Leverkusen er mestre men har stadig Europa League og pokalfinalen at fokusere på. Selvom de går efter at forblive ubesejret er det ikke utænkeligt at særligt Europa League fylder mere pt.
  • Stuttgart kæmper for at holde sig indenfor top 4 og måske endda snuppe sølvmedaljerne. Top motiveret.
  • Leverkusen rejser til Rom for at spille første af to Europa League semifinale kampe efter denne. Kan påvirke deres opstilling og indstilling.

| Sidst opdateret:


Analyse

Hatten af for Leverkusen. Mestre flere runder før tid, er fortsat ubesejret, skal spille pokalfinalen og har spillet sig til Europa League semifinalen. Det lader til at Xabi & Co ikke kan sætte en fod forkert. Nu er første af tre titler i hus og det kan påvirker præstationerne i ligaen. Selvom man må formode de går efter at forblive ubesejret. De møder Dortmund før denne kamp, og det er nok en fordel for spillet hvis Dortmund vinder, da Leverkusen så har en mindre gerning at fokusere på. Leverkusen har Tapsoba & Xhaka i karantæne-fare ved næste gule kort. Ikke utænkeligt en eller begge sidder over her.

Stuttgart har været den anden største sentation denne sæson. De er med helt fremme hvor de puster Bayern i nakken i kampen om andenpladsen samt har spillet sig i pole position til at slutte foran Dortmund og Leipzig. Skulle de ende foran begge sikre de sig Champions League deltagelse næste sæson. Stuttgart har i skrivendestund blot tabt seks kampe men ingen af deres 11 foregående (skrevet før Werder kampen). Stuttgart har Karazor, Mittelstädt & Stiller i karantæne-fare mens Zagadou er langtidsskadet. Mindre ideelt hvis en eller flere af de tre trækker et kort.

Det omvendt opgør endte 1-1. Skulle det være stilling i løbet af anden halvleg, kan det betyde at begge hold har mere fokus på at forsvare end at angribe. Stuttgart skal jagte point mens Leverkusen (hvis de får point mod Dortmund) skal undgå et nederlag og spare på krafterne til Roma kampen. Gode chancer for point til gæsterne.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Desværre for Stuttgart fik både Karazor & Stiller kort og sidder dermed ude hér. Det samme fik Xhaka dog og misser kampen for værterne.