Barracas Central vs Velez Sarsfield – 24. april 2022 02:30

Copa de la Liga Profesional | Copa de la Liga Profesional
Barracas AH+0.25
Tippet til 2.30
Units 3/10
Vundet +1,95
Udgivet 22. apr. 08:53
Besøg bet365

*Reklamelink

Argentina, Copa De La Superliga

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Oprykkerne fra Barracas startede skidt men har efterfølgende fået point i fem af syv kampe og kan stadig nå top 4.

2️⃣ Velez har fået en forfærdelig start på 2022. Kun tre af 14 kampe er vundet og de har udspillet sin rolle i Copa de la Superliga.

3️⃣ Velez har også Copa Libertadores at fokusere på. Ét point efter to kampe og derfor en meget vigtig kamp tre dage efter denne. Ikke utænkeligt der bliver sparet et par mand hér.

Barracas Central er tilbage i den bedste række efter 87 år i de lavere divisioner. Det fik klubben til at investerer i truppen og ind er kommet hele 10 nye spillere med erfaring fra dette niveau. Det tog lidt tid før brikkerne faldt på plads, og som følge heraf tabte Barracas Central sine første fire kampe. Det er dog gået fremad siden hvor det er blevet til sejre i fem af syv kampe. Barracas Central kan derfor stadig nå top 4, da de blot har tre point op med tre kampe tilbage. Det ville være en kæmpe bedrift for den lille klub og mon ikke både klub og trup er meget motiveret for at nå det mål. De kan glæde sig over at have alle mand fit for fight.

Velez er en skygge af sig selv denne sæson. Storholdet har mange positive oplevelser med i bagagen men de synes langt væk pt. Træner Pellegrino blev fyret i start af april og caretaker Vaccari har ikke haft meget mere held. Én af seks kampe er vundet under ham og det fik bæret til at flyde over efter seneste kampe. Store demonstrationer og frustrationer fra fansene som forventer mere. Selvom Velez har syv point op er der fem hold i mellem dem og top 4, hvorfor sandsynligheden er meget lille for at de kan nå noget. Mon ikke fokus nu er på Copa Libertadores. Her har de ét point efter to kampe, og den næste kamp mod Nacional er derfor ekstra vigtig. Det kan betyde at nogle af stamspillerne sidder over her.

Barracas har fået fundet sig selv efter oprykningen og har nu top 4 indenfor rækkevide. Truppen er fin på papiret hvor flere har erfaring fra dette niveau og kan spille op med flere af de andre på deres bedste dage. Bedste dage syntes langt væk fra Velez, både på og udenfor banen. Copa De La Superliga er væk og fokus kan meget vel være på den næste kamp i Libertadores.

Gode chancer for at Barracas bygger videre og i det mindte undgår et nederlag her.

Barracas Central – Velez Sarsfield Odds


Barracas Central – Velez Sarsfield Head 2 Head


Flere Tips

4. okt.
21:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 6.80
3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
26. okt.
Units 3/10
Tippet til 6.75
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar