18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 53,3
TBP 106,0%
Hitrate 45,3%

Barnsley-Rotherham United-24. April 2021 15:30

Units 2/10 Tabte
Barnsley vs Rotherham United
Begge hold scorer: ja
April 24, 2021 15:30
Udgivet April 22, 2021 07:31
Kamp: Barnsley-Rotherham
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1.95
Bookmaker: Bwin

. . . . . . . .. . .. . . . .. . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . ..

The Championship nærmere sig sin afslutning. Barnsley er tæt på at sikre sig play-off deltagelse mens Rotherham skal bruge sejre for at komme over nedrykningsstregen. Begge går efter point her.

Barnsley har haft en fantastisk sæson siden træner Ismael overtog ansvaret tilbage i oktober. I de 37 ligakampe siden da er det blevet til point i hele 27 af dem, og Barnsley har scoret i 27 af kampene men lukket mål ind i 24 af dem. Defensiven har været stærk, og målt på xGA den stærkeste i the Championship. På trods af det lukker de dog pænt med mål ind. Barnsley kan glæde sig over at have et hul på seks point til Reading med kun ni tilbage at spille om. En sejr er kan derfor sikre dem play-off deltagelse. Barnsley har dog den ulempe at kampene kommer tæt. De har spillet med stort set samme opstillingen igennem hele sæsonen, og med 43 kampe samt tre på en uge og blot 18 markspillere til rådighed, må de efterhånden have trætte ben.

Rotherham har stadig fem kampe tilbage men et hul på fire point op. Det er ikke afgjort endnu men de skal formentlig vinde 3 af de resterende fem kampe for at overleve. Desværre for Rotherham er det kun blevet til point i fire af de sidste 15 kampe og grundet en corona pause tidligere i år, kommer kampene som skidt fra en spædekalv. Dette bliver deres ottende kamp på 22 dage. De må tilmed undvære de to faste midtbanemænd Lindsay &
Crooks. Rotherham har indtil videre scoret 42 mål men burde i følge deres xG have været tættere på 54. Det medvind de har manglet offensivt har de ekstra brug for nu, og mon ikke de har en offensiv indstilling den resterende del af sæsonen.

Begge hold skal bruge point i hver sin ende af tabellen. Kampene kommer tæt og fysikken kan være presset for begge hold. Det er ikke utænkeligt at forvente begge sigter efter tre point, og derfor forsøger at få åbningsmålet og omvendt jage en udligning. De har ikke råd til andet ihvertfald. Det omvendte opgør endte 2-1 til Barnsley.


Barnsley – Rotherham United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Barnsley
Rotherham
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. april 2021 16:00.

Barnsley – Rotherham United Head 2 Head


Skriv et svar