18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 23,4
TBP 102,3%
Hitrate 45,3%

Barnsley-Birmingham-28. August 2021 16:00

Units 3/10 Tabt
Barnsley vs Birmingham
Over 2.5 mål
28. august 2021 16:00
Nordicbet
Tippet til 2.40
Udgivet 27. august 2021 17:38
To mandskaber der ganske vidst er defensivt solide, men som bestemt også har kvaliteter i det offensive spil. Barnsley's presspil kan blive afgørende for at skabe plads til profilerne i den offensive del af begge ender af banen.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer

* Barnsley spiller med et højt og aggressivt pres, med fokus på offensiv fodbold. Med den type spil kan de skabe chancer mod de fleste mandskaber – hvilket man også så senest hvor de spadserede henover QPR-defensiven i første halvleg.

* Birmingham har en af de helt store, offensive profiler i Championship i denne sæson i lejede Chong fra Man Utd. Han har været i hopla i sæsonstarten, og med Barnsley's pres kan hans hurtighed, dribleevner og kreativitet virkelig få plads til at udfolde sig.

* Birmingham har generelt en særdeles velsmurt kontramaskine, og det er noget der kan ramme Barnsley-holdet når de går frem i presset.

* Det er to defensivt solide mandskaber der kan udligne hinanden. Styrkeforholdet er også ret jævnbyrdigt, og tilsammen sparker det retteligt over-oddset i vejret. Jeg synes dog det er overdrevent højt nu, og dermed værdi på et spil.

Barnsley – Birmingham Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 30. august 2021 09:14.

Barnsley – Birmingham Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar