Barcelona vs Real Madrid – 28. okt. 16:15

Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Barcelona vs Real Madrid
Under 9.5 Hjørnespark
Tippet til 2.08
Units 2/10
Vundet +2,16
Udgivet 26. okt. 12:10

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Der kommer sjældent mange hjørnespark når Barcelona og Real Madrid har mødt hinanden under nuværende ledelse. Blot én af syv kampe over linjen.

✅ Barcelona kæmper med diverse fravær. Der er chancer for at Pedri, Lewandowski & Raphinha kan blive klar men nok ikke alle tre og til 90min fodbold. Værterne potentielt offensivt svækket.

✅ Kampen vurderes relativt lige og med Real Madrid som det lidt bedre hold. Ikke utænkeligt at det bliver en tæt kamp mellem to hold med respekt for hinanden.

Ikke overraskende snitter begge et højt antal hjørnespark i La Liga men da de oftest er favoritter og det bedre hold hænger det meget godt sammen. Historien er dog en anden når de møder hinanden og særligt under Xavi’s og Ancelotti’s ledelse. I de syv foregående indbyrdesopgør er blot én gået over linjen mens de flest er under med en pæn margin. Barcelona kommer svækket til kampen. Centralt og bagudtil er Frenkie de Jong, Jules Koundé & Sergi Roberto ude mens der er tvivl om de offensive Pedri, Lewandowski & Raphinha. De har siddet ude lidt tid men det forlyder en eller flere af dem har en chance for at blive klar til kampen. Skulle det ske bliver det nok ikke til alle 90min.

Real Madrid er blevet spillet ned i dette opgør og med rette. Særligt hvis Barcelona mangler alle seks forøger det alt andet lige gæsternes chancer for point. Med Bellingham, Vinicius Jr & Rodrygo i front har de også en tre-enighed som kan true de fleste og har sikre det pænt med hjørnespark ude mod Sevilla og Napoli på det seneste. Kampene mod Barcelona er dog en anden størrelse og skulle det lykkes Real Madrid at komme foran, bliver det nok med livrem og seler derfra. Tvivlsomt om Barcelona kan true dem.

Hvorom alting er, ligner det på forhånd en tæt kamp mellem to rivaler som kommer til at kæmpe for hver en meter i forsøget på at bremse hinanden. Gode chancer for endnu en hjørnesparks fattig kamp.  

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Barcelona – Real Madrid Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Barcelona – Real Madrid

Barcelona: Skader og karantæner

Real Madrid: Skader og karantæner

Barcelona – Real Madrid Head 2 Head

Flere Tips

21. apr.
Units 2/10
Tippet til 1.90
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.08
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar