Barcelona vs Almeria – 20. dec. 19:00

Profit
1.038,4
TBP
106,9%
Hitrate
47,2%
3300 Tips
Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Barcelona vs Almeria
Barcelona -2,25 (AH)
Tippet til 1.88
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 20. dec. 00:16

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Barcelona skal revanchere et par dårlige resultater og præsterede fint mod Valencia i seneste runde.

✅ Almeria er voldsomt dårligt kørende i La Liga og har væsentlige fravær.

✅ Det er en kærkommen mulighed for at tanke selvtillid.

Normalt er jeg ikke meget til disse høje handicapsejre til favoritterne, men jeg synes, der ligger et rigtigt solidt spil på Barcelona imod bundproppen fra Almeria. Gæsterne ligger rock bottom og er efter de første 17 runder fortsat uden sejr. Sølle fem point har man hentet og på udebane hedder statistikken 0-1-7, mens modstanderne gennemsnitligt scorer tre gange så mange mål som Almeria selv.

Almeria har da også fået flere snittere til de bedre mandskaber på udebane. 3-0 til Athletic, 5-1 til Sevilla, 5-2 til Girona, mens man slap nødigt senest med 2-1 ude mod Atletico, selvom man var bagud med 2-0 efter bare 22 minutter. Almeria er for dårlige til at spille La Liga, og det var da også med nød og næppe, at man som oprykker overlevede i sidste sæson, da man skaffede det afgørende point i slutminutterne af sidste runde. Det ligner en mission impossible i denne sæson, og spillerne ligner også en flok, der nærmest allerede har givet op.

Derfor bliver det heller ikke sjovt at skulle spille en kamp, hvor man i 70% af tiden skal løbe efter bolden, og det er nok, hvad Almeria-spillerne kan forvente her. Det bliver hårdt og demotiverende, og samtidig er bundholdet ramt af væsentlige fravær. Ibrahim Koné, der blev hentet ind som prioriteret angriber er ude med en skade. Det samme er topscorer, Luis Suarez. Derudover er midtbanestyrmand Lucas Robertone ude med karantæne, mens reserven Melero også er på skadeslisten. Det er derfor et hårdt ramt Almeria-mandskab, der gæster Barcelona, og det er med Leo Baptistao i front på ingen måde et mandskab, der kan true på fart i de offensive omstillinger.

Barcelona er i en lille krise og Xavi er under pres efter nogle magre resultater med nederlag til Girona og Antwerpen samt uafgjort i seneste runde ude mod Valencia. Jeg synes dog, man glemmer, at de i CHL-kampen mod Antwerp bragte mange reserver, mens de mod Girona havde adskillige chancer og faktisks scorede hele 4,41 på xG og havde intet mindre end 28 afslutninger. I weekenden mod Valencia lavede Barca også en godkendt præstation, selvom det kun blev til 1-1. På xG hed den dog 2,63 – 0,56 i Barca-favør, og bliver man ved med at præstere de stats, så kommer det snart til at vende.

Dette er en kærkommen mulighed, og hvor jeg normalt er påpasselige med forslag på storsejre, fordi det er ligemeget for favoritterne, om de vinder med 2 eller 3, så tror jeg vigtigheden er massiv her. Xavi og holdet har brug for en storsejr og brug for at tanke selvtillid, og det kan man gøre med en storsejr. Med pæne stats i de seneste kampe, så synes jeg også, det ligner, at Xavi har fundet idealopstillingen med noget, der minder om en 4-2-3-1, hvor Lewandowski har en 10’er under sig i form af Pedri eller Gündogan, mens Felix og Raphinha har vist fremgang som de udfordrende kanter.

Frenkie De Jong er ude med en karantæne, hvilket naturligvis er en svækkelse.

Jeg går med 2,25-linjen, men kunne også godt overveje en alternativ linje til det højere odds for en halv unit.

Update: Kort efter analyseudgivelsen meldte Barcelona ud, at Pedri ikke er med i truppen, da han har pådraget sig en skade til tirsdagens træningspas. Det svækker Barcelona på en position, hvor man i forvejen er uden af De Jong. Det gør ikke, at værdien forsvinder, men det bliver nok nærmere 2-3 units frem for 5.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Barcelona – Almeria Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Barcelona – Almeria

Barcelona: Skader og karantæner

Almeria: Skader og karantæner

Barcelona – Almeria Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
02:00
Units 3/10
Tippet til 1.82
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar