18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Barcelona – Bayern München-14. September 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Barcelona vs Bayern München
2
14. september 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 2.13
Udgivet 12. september 2021 23:05
Jeg har virkelig ikke meget tiltro til Barcelona, der med tabet af Messi har mistet deres altafgørende profil igennem mange europæiske succeser. Derudover har man lejet Griezmann ud til Atletico, og selvom han aldrig slog igennem, så er det dårlig timing med Braithwaite, Aguero, Ansu Fati og Dembele ude med skader. Offensiven ser udfordret ud med Coutinho, der endnu ikke har slået igennem, Depay, der er ny og Luuk De Jong, som bestemt ikke er en angriber med kvalitet til at være 9’er for Barcelona.

Generelt er Barcelona pt. et hold uden de helt store problemer, og der er tilmed også mangel på erfaring i de helt store kampe. Kigger man på Bayern Münchens mandskab, så er de alt det modsatte med Lewandowski i sit liv form og et hav af muligheder på alle positioner, hvor Gnabry, Sané og Musiala bliver en stor mundfuld for Barca-defensiven, der også skal forholde sig til Davies fart fra venstre backen.

Pt. er bagkæden det mest udfordrede punkt, men jeg tror, Bayern kommer til at være en del på bolden og på omstillinger står man stærkt med Upamecanos fart, som næppe bliver udfordret af Luuk De Jong eller Coutinho, mens Depay også vil få besværligheder med at gå forbi den hurtige og stærke franskmand.

Sidst holdene mødtes var på Camp Nou for et år siden. Her vandt Bayern München med 8-2 i en historisk kamp og selvom dette var et unikt resultat, så synes jeg, det med tydelighed viste, hvilken retning de to hold var på vej imod, og det fortalte bestemt noget om styrkeforholdet mellem de to storklubber. Bayern München slog i weekenden Leipzig med 4-1 på udebane, og man var frygtindgydende i offensiven.

Barca får glæde af hjemmebanefordelen og friske ben, men Bayern fik med en stor føring i weekenden også muligheden for at spare profilerne.

Kingsley Coman er ude for Bayern, som slet ikke er ramt på samme måde som Barcelona. Det bliver Nagelsmanns første store test i europæisk sammenhæng, og mon ikke den nye træner har brug for at sætte et statement. Markedet har Bayern som klare favoritter, men jeg tror, styrkeforholdet er endnu mere i Bayerns favør, og jeg går også på handicap-sejren, da jeg har svært ved at se en skrantende Barca-defensiv holde Bayern fra fadet.

Barcelona – Bayern München Odds


Barcelona – Bayern München Head 2 Head


Skriv et svar