18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Bayern München-14. September 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Barcelona vs Bayern München
Under 9,5 hjørnespark
14. september 2021 21:00
bet365
Tippet til 1.83
Udgivet 14. september 2021 07:53
Messi er fortid i Barcelona og vi ser nu de spanske giganter stå i odds 3,50 på hjemmebane mod Bayern München – Et odds der nok aldrig havde eksisteret, hvis den argentinske magiker stadig var en del af holdet.

Det har naturligvis også noget at gøre med, at Julien Nagelsmann har fået godt styr på Bayern München. Efter de spillede uafgjort i sæsonens første kamp mod Gladbach, er det blevet til fem sejre i rap og senest en 4-1 sejr ude over RB Leipzig.

Spillet her fokuserer på hjørnespark og et fåtal af dem. Under Koeman har Barcelona ikke været noget stort hjørnesparkshold, og det hænger nok sammen med, at Barcelona spiller meget smalt i banen, og sjældent søger trækket mod baglinjen, men i stedet ind i banen. Deres kampe denne sæson er i hjørnespark endt 5-3 (H), 13-2 (U) og 3-2 (H).

Det er forventet at Bayern München vil komme foran, og spørgsmålet er også, hvor meget de vil presse på ved uafgjort. I en gruppe, der tæller Benfica og Dynamo Kiev udover dem, så vil uafgjort ikke være det værste resultat.

Barcelona kommer til at være meget på bolden, men ud fra hvad vi har set fra dem i år, så kommer de ikke til at svømme i afslutninger. Bayern München vil formentlig forsøge at spille direkte, og derfor kan de ikke køre den samme dominans som i Bundesligaen.

Vi ender med få hjørnespark i aftens topbrag.

Barcelona – Bayern München Odds


Barcelona – Bayern München Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar