Bahrain vs Japan

Fodbold Asian Cup
Bahrain
Japan
31. jan.
12:30
Higuain-avatar Higuain

Udgivet

Udgivet

31. jan.
12:30
Under 4 mål og Japan vinder
Tippet til 2.05*

Units

3/10
Under 4 mål og Japan vinder 2.05*

Tip-boosters

  • Bahrain vil stille sig lavt og forsøge at forsvare
  • Knock Out-kampe giver ofte færre mål
  • Japan langt stærkere og bør være skærpede omkring defensive standarder

Analyse

I en Knock Out-fase, hvor Bahrain er klare underdogs, bør det blive mindre målrigt og med Japan som det mandskab, der trykker på for at skabe chancerne.

Japan har været en smule shaky, særligt fordi de har indkasseret en del mål. Disse er primært komme på standarder, hvor man har været dårligt stillede og uopmærksomme, men også fordi Suzuki i målet har vist svaghedstegn. Det sidste kommer ikke nødvendigvis til at ændre sig, men Japan bøe være ekstra skærpede omkring de defensive standarder, hvor man har givet alt for meget væk, og man har tydeligt set, at man skal være ekstra koncentrerede om den del for at beskytte Suzuki i buret.

Japan har et stærkt hold og er også ganske godt stillet i bagkæden med Tomiyasu og Machida som stoppere, hver især fra Arsenal og Saint-Gilloise og altså begge med erfaring fra topligaer og europæisk fodbold. Japan har da også på papiret et hold, der er langt stærkere end Bahrain og som de skal slå for at avancere her. Nu har man fået advarslerne i gruppespillet, og jeg forestiller mig, at Japan går mere kontrolleret til værks, så man ikke dummer sig ved at risikere for meget den anden vej.

Bahrain kommer nemlig primært til at forsøge sig via omstillinger og standarder, og det skal Japan undlade dem at komme til. Bahrain er sjælden gæst i knock out-kampene, som Japan plejer at være det, og Bahrain er da også flere niveauer efter Japan. Man mødte Sydkorea i gruppespillet og tabte 3-1, og her var man da også nedspillet og kun på bolden i 30% af tiden. Man scorede et lidt heldigt mål, da den tilfældigt dumpede ned i feltet.

Bahrain formåede at slå lilleputnationen Malaysia med 1-0 på et mål i sidste sekund af overtiden, hvor den malaysiske målmand droppede fælt. Mod Jordan skabte man også meget lidt og var ikke ret meget på bolden, men formåede igen at vinde 1-0. Bahrain har en udmærket defensiv struktur, og der er næppe tvivl om, at de vil forsøge at stå lavt og kompakt og gøre det svært for japanerne.

Det kan godt give Japan udfordringer i store dele af kampen, og derfor tror jeg heller ikke nødvendigvis, det vil blive så åbent som i flere af Japans gruppekampe, hvor man har kunnet spille med en mere afslappet tilgang. Kommer Bahrain bagud 1-0, så tror jeg ikke, de ændrer på det lave udgangspunkt, og så kan Japan samtidig være tilfredse.

Jeg ser mange scenarier, hvor tempoet godt kan gå ud af kampen. ved 1-0 kan begge være tilfredse langt hen imod slutningen af kampen. Bliver det 2-0 og 3-0, så er kampen afgjort, og så kan det blot blive et spørgmål om at spille tiden ud, og Japan bør have rimelige forudsætninger defensivt overfor e tandløs Bahrain-offensiv. Selvom Japan har indkasseret fem mål i tre gruppespilskampe, så har man ikke afgivet over 1 i xG, hvilket også fortæller en historie, om en bedre defensiv end de indkasserede mål viser.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Osasuna vs Valencia
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar