BAFTA Awards 2022 – 13. marts 2022 22:00

Renate Reinsve vinder Best Actress
Tippet til 5.00
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 8. marts 2022 20:15
Det britiske awardshow, BAFTA, har valgt en anderledes proces i deres nomineringsrunde for årets show. Det viser sig særligt i leading actress-kategorien, hvor de har valgt helt andre kandidater end øvrige shows. Det er en særlig jury, der vælger kandidater og ikke længere medlemmer af BAFTA.

Det betyder at der ikke er nogen Kristen Stewart, der længe var Oscar-favorit. Der er heller ingen Jessica Chastain, der efter SAG-triumfen er ny frontrunner til Oscar. Og der er heller ingen hjemmedarling i form af Olivia Colman (der i en lang periode mellem Stewart og Chastain var favoritten). Til gengæld er Lady Gaga nomineret – det har hun været til alle awardshows undtagen Oscar-showet.

Sammen med Emily Jones (CODA), Alana Haim (Licorice Pizza), Tessa Thompson (Passing), Joanna Scanlan (After Love) og Renate Reinsve (The Worst Person in the World) udgør hun feltet i år – og ingen har vel reelt set en idé om hvad der kommer til at ske.

Det er nærliggende at tro, at Lady Gaga er favoritten: hun har været nomineret i alle de store awardshows som den eneste af kandidaterne, og dermed bør hun være på et andet niveau. Men Gagas præstation er en, der deler folket, særligt grundet hendes italienske accent, der lyder mere russisk. Hun er sat ind som bookmakernes favorit.

CODA har haft lidt medvind på det sidste, og det taler måske for Emily Jones, men hun har ikke haft meget opbakning ved andre priser.

Et kig hos Gold Derby peger i en spændende retning: Renate Reinsve. Faktisk er norske Renate Reinsve favoritten ifølge Gold Derby, uanset om du spørger journalister, redaktører eller fans – flest peger på hende. Hun vandt også en pris ved Cannes, ligesom hun også har vundet et par mindre priser. Gaga har jo heller ikke just vundet det vilde, blot opnået at være mere nomineret end øvrige.

Det interessante er at bookmakerne plejer at sætte deres odds efter Gold Derby. De har gjort et par undtagelser i årets awardsæson, og det her er den ene undtagelse. Til odds 5 smider jeg dog gerne et par units afsted efter noget, som alle er enige om er realistisk i en åben kategori.

Odds 5,00 – Bet365, Bet25, Bwin

BAFTA Awards 2022 – Odds


BAFTA Awards 2022 – Head 2 Head


Flere Tips

28. august 2022
15:00
Units 3/10
Tippet til 2.00
19. august 2022
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21. august 2022
Units 2/10
Tippet til 6.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar